Libnet.ro
UNICEF

12:00

Dacia va avea un SUV mai mare decat Duster

Playtech Playtech,
Dacia va avea un SUV mai mare decat Duster

Oficialii Renault se gandesc sa lanseze un SUV mai voluminos decat Dacia Duster, modelul consacrat in intrega lume. Marc Suss, seful Global Acces Program, care coordoneaza inclusiv dezvoltarea marcii Dacia, a anuntat ca grupul preluat de Renault la sfarsitul anilor 90 pregateste un nou SUV in urmatorii ani. Vom avea un SUV mai mare in []. continuă pe Playtech

Dacia va avea un nou model SUV in gama, intr-o varianta mai mare decat Duster

Dacia va avea in gama un nou SUV, mai mare decat Duster, sustine Marc Suss, seful Global Acces Program, care coordoneaza inclusiv dezvoltarea marcii Dacia.

Institutul Cultural Roman are aprobat un buget istoric pentru 2018, cu 33% mai mare decat in 2017

Bgetul Institutului Cultural Roman pe 2018 a fost aprobat de comisiile parlamentare reunite de buget- finante. Bugetul ICR este de 42. 000 lei, in crestere cu 33% fata de 2017.

Liviu Dragnea: Au fost situatii cand mi-am iubit aproapele mai mult decat pe mine; eu nu pot sa urasc

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri, la Antena 3, ca au fost situatii cand si-a iubit aproapele mai mult decat pe sine si ca el nu poate sa urasca, relateaza Agerpres.

Dragnea: Mi-am iubit aproapele mai mult decat pe mine. Eu nu pot sa urasc

Au fost situatii cand mi-am iubit aproapele mai mult decat pe mine, a declarat Liviu Dragnea. Seful PSD a mai spus ca este un om credincios, ca a ajutat si va ajuta si pe viitor cat va.

Patriarhul Daniel: Credinta valoreaza mai mult decat tot aurul din lume

Credinta valoreaza mai mult decat tot aurul din lume, pentru ca ea este legatura vie a omului cu Dumnezeu, a afirmat patriarhul Daniel, in predica rostita la Sfanta Liturghie oficiata luni, la.

Patriarhul Daniel, la slujba de Craciun: Credinta valoreaza mai mult decat tot aurul din lume

Patriarhul Daniel, la slujba de Craciun. Credinta valoreaza mai mult decat tot aurul din lume, pentru ca ea este legatura vie a omului cu Dumnezeu, a afirmat patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane,.

Patriarhul Daniel, in predica de Craciun:Credinta valoreaza mai mult decat tot aurul din lume

Credinta valoreaza mai mult decat tot aurul din lume, pentru ca ea este legatura vie a omului cu Dumnezeu, a afirmat patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, in predica rostita la Sfanta Liturghie oficiata luni la Catedrala Patriarhala, la sarbatoarea Craciunului, transmite Agerpres.

Statiunile din Romania unde puteti schia in voie pe bani putini. Preturile sunt si de trei ori mai mici decat in Poiana Brasov

La Bran, Dragus, dar si in Covasna sau Harghita, exista partii de schi unde preturile sunt si de trei ori mai mici decat in Poiana Brasov.

Tara care in urmatorii 15 ani va depasi SUA si va deveni cea mai mare economie a lumii

China va depasi Statele Unite pana in anul 2032, devenind cea mai mare economie din lume, in contextul in care activitatile economice se intensifica in Asia, inclusiv in India s.

ArcelorMittal vinde active in Italia pentru a putea achizitiona cea mai mare otelarie europeana

ArcelorMittal a ajuns la un acord preliminar privind vanzarea otelariei sale din Piombino, Italia, producatorului de otel Arvedi, pentru a obtine aprobarea autoritatilor UE in vederea achizitionarii Ilva, cea mai mare otelarie europeana, pentru 1,8 miliarde de euro 2,1 miliarde de dolari), transmite Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )