Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dragnea: Mi-am iubit aproapele mai mult decat pe mine. Eu nu pot sa urasc

B1 B1,
Dragnea: Mi-am iubit aproapele mai mult decat pe mine. Eu nu pot sa urasc

Au fost situatii cand mi-am iubit aproapele mai mult decat pe mine, a declarat Liviu Dragnea. Seful PSD a mai spus ca este un om credincios, ca a ajutat si va ajuta si pe viitor cat va. continuă pe B1

Liviu Dragnea: Au fost situatii cand mi-am iubit aproapele mai mult decat pe mine; eu nu pot sa urasc

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri, la Antena 3, ca au fost situatii cand si-a iubit aproapele mai mult decat pe sine si ca el nu poate sa urasca, relateaza Agerpres.

Patriarhul Daniel: Credinta valoreaza mai mult decat tot aurul din lume

Credinta valoreaza mai mult decat tot aurul din lume, pentru ca ea este legatura vie a omului cu Dumnezeu, a afirmat patriarhul Daniel, in predica rostita la Sfanta Liturghie oficiata luni, la.

Patriarhul Daniel, la slujba de Craciun: Credinta valoreaza mai mult decat tot aurul din lume

Patriarhul Daniel, la slujba de Craciun. Credinta valoreaza mai mult decat tot aurul din lume, pentru ca ea este legatura vie a omului cu Dumnezeu, a afirmat patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane,.

Patriarhul Daniel, in predica de Craciun:Credinta valoreaza mai mult decat tot aurul din lume

Credinta valoreaza mai mult decat tot aurul din lume, pentru ca ea este legatura vie a omului cu Dumnezeu, a afirmat patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, in predica rostita la Sfanta Liturghie oficiata luni la Catedrala Patriarhala, la sarbatoarea Craciunului, transmite Agerpres.

Liviu Dragnea: Dezbaterile pe legile justitiei au fost ultratransparente, stralucitoare / Eu nu reusesc sa am acces la dosarul Tel Drum / S-a dus o campanie de demonizare impotriva mea

Liviu Dragnea spune ca nicio prevedere din legile justitiei adoptate nu afecteaza independenta justitiei, iar dezbaterea acestora a fost ultratransparenta, stralucitoare, apreciind ca nici dupa rezolvarea contestatiilor la Curtea Constitutionala a acestor legi lucrurile nu se vor linisti. Dragnea, despre mutarea ambasadei din Israel la Ierusalim: MAE trebuie sa ia in serios lucrul acesta; daca va avea argumente ca nu trebuie sa mutam ambasada de acolo, ne predamDragnea, despre Consiliile de Administratie: O sa le luam la mana anul viitorDragnea: Vreau sa merg la comisia SRI si tot astept de la domnul Manda sa ma invite, tot i-am dat semnaleDragnea: Au fost situatii cand mi-am iubit aproapele mai mult decat pe mine; eu nu pot sa urasc / Intrebat daca 2018 va aduce o nunta pentru el: E posibil.

Dacia va avea un SUV mai mare decat Duster

Oficialii Renault se gandesc sa lanseze un SUV mai voluminos decat Dacia Duster, modelul consacrat in intrega lume. Marc Suss, seful Global Acces Program, care coordoneaza inclusiv dezvoltarea marcii Dacia, a anuntat ca grupul preluat de Renault la sfarsitul anilor 90 pregateste un nou SUV in urmatorii ani. Vom avea un SUV mai mare in [].

Dacia va avea un nou model SUV in gama, intr-o varianta mai mare decat Duster

Dacia va avea in gama un nou SUV, mai mare decat Duster, sustine Marc Suss, seful Global Acces Program, care coordoneaza inclusiv dezvoltarea marcii Dacia.

Statiunile din Romania unde puteti schia in voie pe bani putini. Preturile sunt si de trei ori mai mici decat in Poiana Brasov

La Bran, Dragus, dar si in Covasna sau Harghita, exista partii de schi unde preturile sunt si de trei ori mai mici decat in Poiana Brasov.

Darren Cahill, in apararea Simonei Halep: Sa ii spui sa stea mai mult in teren si sa joace mai agresiv e o prostie

Darren Cahill nu poate ramane indiferent la criticile care i se aduc Simonei Halep, astfel ca a simtit nevoia sa ii ia apararea in fata haterilor. Priviti-va mai bine pe voi.

CRACIUN FERICIT. Tara in care CRACIUN FERICIT e mai mult o himera

Milioane de chinezi, mai ales studenti sau membri ai minoritatilor crestine, sarbatoresc zilele acestea Craciunul, o festivitate tot mai populara in puterea asiatica, pe care unii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )