Libnet.ro
UNICEF

09:47

Dacia care te lasa cu gura cascata: are peste 30 de ani vechime, dar te face sa renunti si la BMW

Playtech Playtech,
Dacia care te lasa cu gura cascata: are peste 30 de ani vechime, dar te face sa renunti si la BMW

De-a lungul timpului au fost facute multe experimente pe masini Dacia. Dintre toate se remarca cu lejeritate acest model 1410 Sport. Dar asta datorita muncii proprietarului. Versiunea Sport de la. continuă pe Playtech

Minodora, in costum de baie dupa ce a slabit peste 30 de kilograme. Cum arata acum

Dupa ani intregi in care s-a chinuit cu prea multe kilograme in plus si diete care nu au avut efectul scontat, Minodora a reusit sa slabeasca peste 30 de kilograme. Cantareata e tare mandra de felul in care arata acum si s-a pozat in costum de baie. Cu aproape 40 de kilograme in minus, are .

VIDEO INTERVIU Ionut Mosteanu, candidatul USR PLUS la primaria Pitesti: in 30 de ani, PSD a reusit sa faca doar un parc si o fantana cantatoare Probabil vom avea o autostrada Pitesti-Sibiu in 2027

Ionut Mosteanu, candidatul USR PLUS la primaria Pitesti, isi doreste ca Pitestiul sa evolueze macar acum, dupa 30 de ani, timp in care progresul orasului a stagnat pentru ca PSD a dominat tot timpul aici alegerile, a dominat administratia locala. Mai mult de un parc si o fantana cantatoare in 30 de ani n-au reusit sa faca. Candidatul USR PLUS a vorbit, intr-un interviu acordat HotNews. ro, despre planurile pe care le are pentru primarie, despre motivele pentru care USR nu a facut alianta cu PNL la Arges, despre brandul pitestenilor, FC Arges, Autostrada Pitesti-Sibiu si mafia lemnului din judet, dar si despre greselile care s-au facut si care au permis ca Argesul sa scape pandemia de Covid 19 din mana. Eu vreau si o sa ma lupt si este in planul meu sa fac un oras in care toata lumea sa aiba o oportunitate pentru sport: de la mic la mare, de la 2 ani pana la 100 de ani, sa poata sa se plimbe, sa mearga cu o bicicleta, sa dea cu piciorul intr-o minge. Primul lucru care trebuie facut este sa deschidem portile scolilor. Sunt peste 30 de scoli si licee in Pitesti si in prima luna dupa preluarea mandatului o sa deschid portile seara, in weekend si in vacante, a declarat Ionut Mosteanu.

Simona Halep nu participa la US Open 2020. Anuntul care lasa competitia de la Flushing Meadows fara inca o jucatoare de Top 10

Simona Halep, a doua tenismena a lumii, a anuntat ca nici ea nu va participa la US Open 2020. Dubla-castigatoare de Mare Slemdevine, astfel, a saseajucatoare din Top 10 WTA care renunta la.

IGPR: Peste 30 de tone de azotat de amoniu, indisponibilizate de politistii din Salaj

Politistii din cadrul Biroului Arme Explozivi si Substante Periculoase din Salaj au efectuat un control la o societate comerciala care cultiva cereale, in urma caruia au fost indisponibilizate 35 de tone de azotat de amoniu si 30 de kilograme de deseuri periculoase.

CORONAVIRUS |Buzau: Focar de infectie la un azil. Peste 30 de persoane, testate pozitiv

Peste 20 de batrani si 10 angajati dintr-un azil din localitatea Costesti, judetul Buzau, au fost testati pozitiv pentru noul coronavirus, unitatea fiind declarata focar de COVID-19.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )