Libnet.ro
UNICEF

01:05

IGPR: Peste 30 de tone de azotat de amoniu, indisponibilizate de politistii din Salaj

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IGPR: Peste 30 de tone de azotat de amoniu, indisponibilizate de politistii din Salaj

Politistii din cadrul Biroului Arme Explozivi si Substante Periculoase din Salaj au efectuat un control la o societate comerciala care cultiva cereale, in urma caruia au fost indisponibilizate 35 de tone de azotat de amoniu si 30 de kilograme de deseuri periculoase. continuă pe Ziarul Bursa

Aproape 30 de tone de azotat de amoniu, depozitate necorespunzator in portul Braila. Politia a deschis dosar penal

Politistii au descoperit 29 de tone de azotat de amoniu pastrate necorespunzator intr-un depozit din zona portului, pentru neregulile constatate fiind intocmit dosar de cercetare penala, potrivit unui comunicat de presa remis de Inspectoratul de Politie Judetean IPJ) Braila, citat de Agerpres.

Peste 8000 de tone de azotat de amoniu indisponibilizate de politisti!

In cadrul unei actiuni organizate la nivel national, coordonata de Directia Arme, Explozivi si Subst.

Peste 360 de tone de ingrasaminte chimice cu azotat de amoniu, indisponibilizate de politisti

Politistii de la Serviciul Arme, Explozivi si Substante Periculoase Caras-Severin au efectuat un control in depozitul unei societati comerciale din Oravita, unde au descoperit peste 200 de tone de ingrasamant chimic compus din azotat de amoniu si 152 de tone de ingrasamant chimic compus din azot, fosfor, potasiu si sulf, toate depozitate necorespunzator.

Minodora, in costum de baie dupa ce a slabit peste 30 de kilograme. Cum arata acum

Dupa ani intregi in care s-a chinuit cu prea multe kilograme in plus si diete care nu au avut efectul scontat, Minodora a reusit sa slabeasca peste 30 de kilograme. Cantareata e tare mandra de felul in care arata acum si s-a pozat in costum de baie. Cu aproape 40 de kilograme in minus, are .

Cod galben de instabilitate atmosferica in peste 30 de judete Cod Portocaliu in peste sapte judete - UPDATE

Peste 30 de judete din Romania intra sub atentionare meteorologica de Cod Galben de instabilitate atmosferica sambata de la ora 10. Atentionarea este valabila pana duminica, ora 10. De asemenea, sambata, la ora 12. 00 intra in vigoare un Cod portocaliu de ploi cu caracter torential, valabil pana duminica la ora 06. 00, in Alba, Hunedoara, Sibiu, Caras-Severin, Gorj, Mehedinti, Valcea, dar si zone din Salaj, Bihor, Arad si Timis, Cluj.

Traian Basescu si-a depus candidatura pentru Primaria Generala: Voi face peste 30% Despre traficul din Bucuresti: Parca-mi vine sa rad. La noi e ca la filmele cu Stan si Bran (VIDEO)

Traian Basescu si-a depus candidatura pentru Primaria Generala a Capitalei. Acum europarlamentar PMP, el este convins ca va obtine peste 30% in optiunile de vot: vom vedea daca va fi suficient. Basescu a .

Dosar penal deschis pentru depozitarea in conditii necorespunzatoare a 29 de tone de azotat de amoniu la Braila

Azotatul de amoniu fusese depozitat in aer liber, in 58 de saci, de 500 de kilograme fiecare. Politistii au declansat o ancheta in acest caz pentru comiterea a trei infractiuni.

CORONAVIRUS |Buzau: Focar de infectie la un azil. Peste 30 de persoane, testate pozitiv

Peste 20 de batrani si 10 angajati dintr-un azil din localitatea Costesti, judetul Buzau, au fost testati pozitiv pentru noul coronavirus, unitatea fiind declarata focar de COVID-19.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )