Libnet.ro
UNICEF

11:15

Fosta sotie a lui Jeff Bezos a devenit cea mai bogata femeie din lume. Avere colosala pentru MacKenzie Scott

B1 B1,
Fosta sotie a lui Jeff Bezos a devenit cea mai bogata femeie din lume. Avere colosala pentru MacKenzie Scott

Cea mai bogata femeie din lume este MacKenzie Scott, fosta sotie a lui Jeff Bezos, fondatorul Amazon, cel mai bogat om din lume. MacKenzie Scott are o avere de 67,4 miliarde de dolari. Astfel, a depasit-o pe. continuă pe B1

Fosta sotie a lui Jeff Bezos a devenit cea mai bogata femeie din lume, datorita cresterii actiunilor Amazon

MacKenzie Scott, fosta sotie a lui Jeff Bezos, a devenit cea mai bogata femeie din lume, la o saptamana dupa ce fostul sot a devenit primul om din lume are atinge o avere de 200 de miliarde de dolari, relateaza The New York Post.

Cine este femeia care a depasit-o pe mostenitoarea LOreal, devenind cea mai bogata femeie din lume

MacKenzie Scott, filantroapa, autoare si fosta sotie a CEO-ului Amazon, Jeff Bezos, a devenit cea mai bogata femeie din lume, relateaza CNN.

Cea mai frumoasa iubita de fotbalist din Liga 1. Este o fosta Miss

Adam Nemec vine la Bucuresti dupa ce a semnat cu Dinamo. Atacantul slovac va fi insotit si de superba sa sotie, Zuzana Nemec, ex-Kollorova, fosta Miss Univers Slovacia 2016. Zuzana, cea mai frumoasa iubita de fotbalist din Liga 1 Odata cu revenirea lui Cosmin Contra, s-au reintors si transferurile surprinzatoare la Dinamo. Adam Nemec a .

Cea mai bogata femeie din lume a ajuns in top datorita pandemiei. Cine este si ce afacere are

Intr-o lume dominata de barbati si miliardele lor, se ridica caPhoenix din prorpia cenusa una din cele mai bogate femei dinlume, si nu, nu este sotia celebrului Bill Gates. Cea mai bogata femeie din lume a ajuns in top datorita pandemiei Fosta doamna Bezos este acum cea mai bogata femeie din lume, in timp ce .

Fosta sotie a lui Ionut Negoita, imagine ravasitoare. Carmen Negoita a aparut dezbracata

Este mama si femeie de afaceri, iar retelele de socializare ii mananca si ele mult timp, desfasurandu-si mare parte din activitate acolo. insa, nimic nu o face sa se abata de la stilul de viata propus, in care mancarea sanatoasa si exercitiile fizice sunt baza. Carmen, fosta sotie a lui Ionut Negoita, arata incredibil la .

Cat de mult sufera, de fapt, baiatul Vioricai Dancila dupa divort. Schimbare socanta pentru fosta sotie

Fiul Vioricai Dancila, Victor trece prin momente dificile. Timp de trei ani de zile, acesta a fost casatorit cu Elena, insa povestea de iubire dintre ei s-a sfarsit printr-un divort. Cat de mult sufera fiul Vioricai Dancila dupa divort Tanara din Videle, Elena a fost casatorita timp de trei ani de zile cu fiul Vioricai .

Cea mai mare casa mica arata impresionant si se livreaza asamblata

Daca ai dezvoltat o fascinatie pentru case mici si spatioase, aceasta ar putea fi cea mai impresionanta si gazduieste fara probleme patru persoane. Miscarea caselor mici a devenit destul.

Placinta ciobanului, cea mai simpla reteta. Cum prepari acest fel culinar delicios

Placinta ciobanului este una dintre cele mai simple si mai gustoase retete de placinta. Aceasta placinta este, de altfel, mandria poporului englez, in orginal fiind denumita Shepherd`s Pie, care, in traducere, inseamna Placinta Ciobanului. Placinta ciobanului, cea mai simpla reteta Placina ciobanului este simplu de facut in casa, este satioasa, dar si potrivita pentru perioadele .

Unde este cea mai adanca gaura din lume. Multi romani nu stiu raspunsul la aceasta intrebare

Unde este cea mai adanca gaura din lume si cum a fost formata aceasta? Este mai adanca si decat cel mai cunoscut punct al oceanului Groapa Marianelor. Unde este cel mai adanx loc din lume? Ajunge la scoarta terestra Cel mai adang loc din lume este asa cunoscuta Gaura de foraj Kola, care se .

Cea mai neagra zi in Romania. Cati oameni au murit in doar 24 de ore din cauza covid

Astazi este cea mai neagra zi din Romania, intrucat, in ultimele 24 de ore, au murit 60 de persoane care au fost infectate cu coronavirus. De asemenea, in ultimele 24 de ore au fost depistate 1. 053 de cazuri noi de persoane infectate cu COVID-19. Aceasta este cea mai neagra zi in Romania. Cati oameni au .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2555 seconds )