Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dacia Duster anunta modelul RAFINAT: Masina care ii socheaza pana si pe chinezi! (FOTO)

B1 B1,
Dacia Duster anunta modelul RAFINAT: Masina care ii socheaza pana si pe chinezi! (FOTO)

Dacia Duster pregateste un nou model cu totl nou pentru anul 2019. Este vorba despre o masina mai rafinata, eventual un model premium, mai scump si fabricat conform standardelor don China si Coreea de Sud,. continuă pe B1

Dacia Duster anunta modelul rafinat: Masina care ii socheaza pana si pe chinezi! (FOTO)

Dacia Duster pregateste un nou model cu totl nou pentru anul 2019. Este vorba despre o masina mai rafinata, eventual un model premium, mai scump si fabricat conform standardelor don China si Coreea de Sud,.

Ungaria: Un aparat de zbor de mici dimensiuni s-a prabusit. Bilantul VICTIMELOR

Un aparat de zbor de mici dimensiuni s-a prabusit in Ungaria, in apropierea aeroportului Pecs-Pogany. CLICK AICI - Dacia Duster anunta modelul RAFINAT: Masina care ii socheaza pana si pe chinezi!.

Mehedinti: Un barbat a muritstrivit de o masina care s-a rasturnat

Un barbat de 39 de ani din Mehedinti a murit strivit de o masina care s-a rasturnat dupa ce a fost lovita de un alt autoturim, in comuna Calnic. Barbatul se afla pe marginea strazii in momentul.

Accident grav in Mehedinti! Un barbat a muritstrivit de o masina care s-a rasturnat peste el

Un barbat de 39 de ani din Mehedinti, aflat pe marginea unei strazi, a murit, joi dupa-amiaza, strivit de o masina care s-a rasturnat dupa ce a fost lovita, in comuna Calnic din Gorj, de un.

Accident cumplit in judetul Dolj. O femeie a fost spulberata de o masina care circula cu viteza foarte mare. Vinovat ar fi chiar seful de post al Politiei

Accident extrem de grav in comuna Cetate din Dolj. O femeie a fost spulberata de o masina care circula cu viteza extrem de mare prin localitate. in urma impactului, victima a fost proiectata la.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )