Libnet.ro
UNICEF

07:15

Dacia va oferi salarii mai mari cu 40 de euro de angajat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dacia va oferi salarii mai mari cu 40 de euro de angajat

Dacia a incheiat negocierile cu sindicatul, urmand sa creasca salariile cu 180 lei 40 euro) pentru operatori, la care se adauga o prima exceptionala de 360 lei si o alta de 1. 400 lei brut pentru rezultatul anului trecut. continuă pe Wall-Street Ro

Se lucreaza mai cu spor la Mioveni. Dacia va oferi salarii mai mari cu 180 lei, plus doua prime in mai

Negocierile dintre conducerea Dacia si sindicat s-au incheiat luni, partile convenind o crestere salariala de 180 lei pentru operatori, acestia urmand sa primeasca in luna mai si o prima exceptionala de.

SUA. Cele mai mari trei banci din Statele Unite si-au redus expunerea fata de Rusia

Cele mai mari trei banci din Statele Unite, JPMorgan Chase, Bank of America si Citigroup, si-au redus activele legate de Rusia in primul trimestru al acestui an, in contextul agravarii crizei din Ucraina.

Cele mai mari trei banci din Statele Unite si-au redus expunerea fata de Rusia, in contextul crizei din Ucraina

Cele mai mari trei banci din Statele Unite, JPMorgan Chase, Bank of America si Citigroup, si-au redus activele legate de Rusia in primul trimestru al acestui an, in contextul agravarii crizei din Ucraina,.

Salariile angajatilor Dacia, mai mari cu 7% in 2014

Negocierile dintre conducerea Dacia si angajati s-au incheiat, iar prin Contractul Colectiv de Munca CCM) pe 2014 salariatii primesc o crestere de 7% fata de +6% in 2013), plus o prima de rezultat si o prima exceptionala. Fata de anul trecut, negocierile pentru CCM nu au mai fost marcate de proteste din partea lucratorilor si amenintari din partea conducerii ca productia va fi mutata in Maroc.

Cristina Neagu e in fata celei mai mari performante din cariera sa. Romanca va evolua cu trofeul Ligii Campionilor pe masa

Cristina Neagu are sansa sa-si treaca in palmares, in acest weekend, prima Liga a Campionilor din cariera, daca Buducnost va castiga turneul final four ce se va disputa la Budapesta.

Veniturile bugetare din aprilie, cu 8,5% mai mari decat trecut

Veniturile bugetare realizate de Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) in aprilie au insumat 17. 021,03 milioane lei, cu 8,5% mai mult indice nominal) decat in perioada similara a anului trecut, cand ele s-au cifrat la 15. 688,85 milioane lei, conform unui comunicat remis astazi redactiei.

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )