Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cel mai mare drapel din tara, arborat la Slatina, pe Dealul Gradiste

Antena3 Antena3,
Cel mai mare drapel din tara, arborat la Slatina, pe Dealul Gradiste

Cel mai mare drapel din tara, de 391 de metri patrati, a fost amplasat la Slatina pe Dealul Gradiste unde va ramane arborat permanent, scrie Agerpres. Tricolorul, inaltat pe un suport de peste 45 de metri,. continuă pe Antena3

Olt: La Slatina a fost amplasat cel mai mare Drapel din Romania.

Cel mai mare Drapel din tara, de 391 de metri patrati, a fost amplasat la Slatina pe Dealul Gradiste unde va ramane arborat permanent, potrivit Agerpres. Tricolorul, inaltat pe un suport de peste 45 de metri, poate fi observat atat in cursul zilei cat si noaptea datorita unei instalatii de iluminat arhitectural. Drapelul va fi arborat oficial sambata dimineata, de Ziua Nationala a Romaniei, dupa ce va fi sfintit de un sobor de preoti. Constructia ansamblului de sustinere a steagului de .

FOTOGALERIE Slatina va avea cel mai mare drapel din tara incepand cu 1 Decembrie

Sarbatorirea Zilei Nationale la 1 Decembrie va prilejui, la Slatina, inaugurarea celui mai mare drapel din tara, care va fi montat pe cel mai inalt piedestal. Autoritatile locale au organizat, cu aceasta ocazie, o serie de manifestari ce vor avea loc pe Dealul Gradiste, unde se va afla drapelul, dar si la statuia voievodului Alexandru Ioan Cuza din centrul urbei.

Cel mai mare site din Romania, Google.ro a fost spart de hackeri. Ce mesaj a aparut pe ecran

Cel mai accesat site romanesc, google. ro, nu a fost disponibil miercuri dimineata, el fiind spart de hackeri. in loc de interfata obisnuita a google. ro a aparut un mesaj al unui hacker algerian. De asemenea, .

FOTOGALERIE Slatina - ultimele pregatiri pentru amplasarea celui mai mare drapel din Romania

La Slatina continua pregatirile pentru marele moment al zilei de sambata 1 Decembrie, cand, cu prilejul sarbatoririi Zilei Nationale, autoritatile locale vor inaugura cel mai mare drapel din Romania. Ridicat pe Dealul Gradiste, un simbol al orasului, drapelul va intregi imaginea de ansamblu a zonei, unde se mai afla Castelul de Apa si Casa Casatoriilor. Drapelul va putea fi vazut de la o distanta de zeci de kilometri, mai ales ca este dotat cu instalatie de iluminat nocturn.

Tulcea: S-a deschis cel mai mare parc solar din tara

Societatea RaRa Parc a deschis, ieri, in orasul tulcean Isaccea, cel mai mare parc solar functional din Romania, acesta urmand sa asigure consumul necesar pentru circa 4. 700 de gospodarii.

S-a deschis cel mai mare parc solar din Romania. Centrala se afla la Tulcea

Cel mai mare parc solar functional din Romania s-a deschis, marti, in orasul tulcean Isaccea, panourile fotovoltaice urmand sa asigure consumul necesar pentru circa 4. 700 de gospodarii, informeaza.

Era cea mai frumoasa femeie din tara, dar acesta a fost blestemul ei. A murit intr-un mod tragic

A fost incoronata cea mai frumoasa femeie din tara, dar asta i-a adus multe necazuri. De cand a fost numita regina frumusetii, Maria Susana Flores Gamez a intrat in atentia oamenilor certati cu legea, iar.

Vezi aici cum arata cel mai lung animal din lume

Lineus longissimus, supranumit viermele siret, este cel mai lung animal din lume. Potrivit lui Peter Holland, autorul cartii The Animal Kingdom: A Very Short Introduction, aceasta specie nu numai ca depaseste 30.

Italienii vor sa produca cel mai bun vin din lume in Romania

Expertii italieni in vin au ales o podgorie din Romania pentru a produce ceea ce spun ei ca va fi cel mai bun vin din lume. Primul sortiment de vin facut la noi va iesi pe piata anul viitor, iar italienii sunt.

Cel mai bun loc din lume in care se poate naste un om in 2013. Ce loc ocupa Romania in clasamentul fericirii

Elvetia este cel mai bun loc in care un om se poate naste in 2013, arata un studiu realizat de Economist Intelligence Unit, o companie detinuta de The Economist. in clasamentul intocmit pe baza a 11.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )