Libnet.ro
UNICEF

19:15

Dacian Ciolos avertizeaza ca va ramane in politica doar atat timp cat i se respecta independenta

România Liberă România Liberă,
Dacian Ciolos avertizeaza ca va ramane in politica doar atat timp cat i se respecta independenta

Premierul Dacian Ciolos a declarat ca accepta sa ramana in politica chiar si dupa alegerile din decembrie 2016, cu conditia sa i se respecte independenta. continuă pe România Liberă

Dacian Ciolos accepta sa ramana premier, cat timp i se respecta independenta. in raport de ce?

Sibilinica declaratia lui Dacian Ciolos pentru portalul politico. eu: ar putea sa ramana premier, dar cu respectarea independentei domniei sale. Greu de tradus aceasta pretentie, pentru ca nu se leaga de contextul politic actual.

Politico.eu: Dacian Ciolos este dispus sa ramana in politica, atat timp cat i se respecta independenta

Premierul roman Dacian Ciolos a declarat intr-un interviu acordat portalului Politico. eu ca este dispus sa ramana in politica, atat timp cat i se respecta independenta, citeaza News. ro.

Politico: Ciolos este dispus ca ramana in politica, atat timp cat i se respecta independenta

Premierul roman Dacian Ciolos a declarat intr-un interviu acordat portalului Politico. eu ca este dispus sa ramana in politica, atat timp cat i se respecta independenta.

Dacian Ciolos nu este multumit de cele 11 luni de guvernare: Cred ca multumiti sunt doar lenesii si ipocritii

Premierul Dacian Ciolos a precizat, joi seara, ca nu este multumit de cele 11 luni de guvernare, intrucat Guvernul sau ar fi putut face mai multe lucruri. Pe de alta parte, el si-a exprimat speranta ca romanii care isi doresc o guvernare onesta si eficienta vor sustine platforma sa in alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Klaus Iohannis si Dacian Ciolos sunt increzatori ca, anul viitor, romanii vor calatori in Canada fara vize

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos s-au aratat, joi, optimisti ca, in scurt timp, romanii vor putea calatori fara vize in Canada.

Dacian Ciolos, despre protestul unionistilor: in unele cazuri, jandarmii au exagerat. Ministrul Tudorache va veni cu masuri

Premierul Dacian Ciolos a precizat, joi seara, ca jandarmii au exagerat in modul in care au actionat in cazul marsului unionist care a avut loc in weekend si a anuntat ca ministrul de Interne, Dragos Tudorache, va lua masuri.

FOTO: Dacian Ciolos apare pe afisele electorale ale PNL. Reactia premierului: I-am rugat sa nu foloseasca imaginea mea

PNL a lansat, in capitala, afise electorale pe care apare imaginea premierului Dacian Ciolos si care promoveaza Platforma Romania 100 .

Cand nesimtirea devine de nesuportat. Oana Pellea revoltata de TUPEUL lui Sebastian Ghita de a-l denunta pe premierul Dacian Ciolos

Oana Pellea a pus tunurile pe Saebastian Ghita. Actrita face referire la gestul acestuia de vineri, cand impreuna cu presedintele PRU Bogdan Diaconu, l-au denuntat pe Dacian Ciolos la DNA. Cei doi.

Premierul Dacian Ciolos, despre centura Zalaului: Al doilea tronson ar putea fi gata in 2019

Premierul Dacian Ciolos a venit in judetul natal insotit de ministrul Fondurilor Europene, Dragos Dinu, consilierul de stat Proiecte economice speciale, Ionel Danca, si de directorul general al CNAIR, Catalin Honor.

Vlad Voiculescu vrea sa continue reformele in Sanatate intr-un nou mandat: Daca premierul Ciolos va ramane dupa alegeri si imi va propune sa continui ce am inceput, voi accepta

Ministerul Sanatatii, Vlad Voiculescu a declarat, in cadrul unei conferinte despre problemele intampinate de sistemul medical romanesc, ca va continua sa reformeze sistemul sanitar daca Dacian Ciolos va fi ales, din nou, premier si daca ii va propune acest lucru .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )