Libnet.ro
UNICEF

16:45

Premierul Dacian Ciolos, despre centura Zalaului: Al doilea tronson ar putea fi gata in 2019

Adevărul Adevărul,
Premierul Dacian Ciolos, despre centura Zalaului: Al doilea tronson ar putea fi gata in 2019

Premierul Dacian Ciolos a venit in judetul natal insotit de ministrul Fondurilor Europene, Dragos Dinu, consilierul de stat Proiecte economice speciale, Ionel Danca, si de directorul general al CNAIR, Catalin Honor. continuă pe Adevărul

Dacian Ciolos, despre protestul unionistilor: in unele cazuri, jandarmii au exagerat. Ministrul Tudorache va veni cu masuri

Premierul Dacian Ciolos a precizat, joi seara, ca jandarmii au exagerat in modul in care au actionat in cazul marsului unionist care a avut loc in weekend si a anuntat ca ministrul de Interne, Dragos Tudorache, va lua masuri.

Dacian Ciolos, despre decizia Palamentului de a elimina taxa radio-tv: in momentul de fata, suntem in afara legii

Premierul Dacian Ciolos sustine ca independenta televiziunii si a radioului public tin si de sursa de finantare, astfel ca decizia Parlamentului de a elimina taxa radio-tv plaseaza situatia financiara a celor doua societati in afara legii.

Premierul Dacian Ciolos revine in Salaj. Este a doua vizita de lucru pe care o face in judetul natal

Primul-ministru Dacian Ciolos va fi prezent, vineri, 28 octombrie, la Zalau, cu prilejul unei vizite de lucru in judetul Salaj.

Ma gandesc la cineva din interiorul ministerului. Dacian Ciolos, despre inlocuitorul lui Ghinea. L-am incurajat si ii doresc sincer mult succes

Dacian Ciolos a declarat ca inlocuitorul lui Cristian Ghinea la sefia ministerului Fondurilor Europene va fi cineva din interior pentru ca doreste sa fie o continuitate. Ma gandesc la cineva.

Ziua Armatei Romane. Premierul Dacian Ciolos a fost prezent la ceremonia de la Mormantul Ostasului Necunoscut din Parcul Carol, Bucuresti

Pe 25 octombrie este celebrata Ziua Armatei Romane, implinindu-se 72 de ani de cand armata a eliberat ultima localitate aflata sub ocupatie straina 25 octombrie 1944) - orasul Carei, .

Ciolos, despre eliminarea taxei radio-tv: in momentul de fata suntem in afara legii

Premierul Dacian Ciolos a comentat, marti, decizia Parlamentului de a elimina taxa radio-tv, afirmand ca independenta televiziunii si a radioului public tin si de sursa de finantare si, ca urmare, aceasta hotarare plaseaza situatia financiara a celor doua societati in afara legii.

Dacian Ciolos: E usor sa tai taxe si poate sa fie chiar impresionant, din punct de vedere electoral, dar trebuie sa te gandesti si ce pui in loc

Premierul Dacian Ciolos a declarat, marti, ca va decide, in functie de analiza ministerelor responsabile, daca va ataca la Curtea Constitutionala anumite elemente din legea initiata de Liviu Dragnea de eliminare a unor taxe nefiscale, sustinand ca eliminarea taxei radio-tv este in afara legii, informeaza Mediafax. Premierul a aratat ca fondurile adunate prin unele taxe sunt folosite pentru a finanta programe precum RABLA sau Casa Verde, astfel incat, in lipsa acestor taxe, trebuie gasita o modalitate de finantare pentru ca ele sa continue.

Dacian Ciolos nu este multumit de cele 11 luni de guvernare: Cred ca multumiti sunt doar lenesii si ipocritii

Premierul Dacian Ciolos a precizat, joi seara, ca nu este multumit de cele 11 luni de guvernare, intrucat Guvernul sau ar fi putut face mai multe lucruri. Pe de alta parte, el si-a exprimat speranta ca romanii care isi doresc o guvernare onesta si eficienta vor sustine platforma sa in alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Klaus Iohannis si Dacian Ciolos sunt increzatori ca, anul viitor, romanii vor calatori in Canada fara vize

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos s-au aratat, joi, optimisti ca, in scurt timp, romanii vor putea calatori fara vize in Canada.

Dacian Ciolos a anuntat adoptarea a trei noi masuri de combatere a saraciei

Premierul Dacian Ciolos a anuntat la inceputul sedintei saptamanale de Guvern adoptarea a trei masuri dintr-un pachet mai mare menit sa combata saracia din Romania. Un prim act normativ.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )