Libnet.ro
UNICEF

08:00

Dacian Ciolos a cerut rapoarte complete ale autoritatilor, dupa uciderea ursului la Sibiu

Antena3 Antena3,
Dacian Ciolos a cerut rapoarte complete ale autoritatilor, dupa uciderea ursului la Sibiu

Premierul Dacian Ciolos a cerut rapoarte complete, pana luni, de la responsabilii care coordoneaza autoritatile implicate in gestionarea evenimentului de la Sibiu, care s-a soldat cu uciderea unui urs i. continuă pe Antena3

Premierul Ciolos a cerut rapoarte complete de la autoritati cu privire la uciderea ursului din Sibiu

Premierul Dacian Ciolos a cerut rapoarte complete, pana luni, de la responsabilii care coordoneaza autoritatile implicate in gestionarea evenimentului de la Sibiu, care s-a soldat cu uciderea unui urs in oras, a anuntat, vineri, purtatorul de cuvant al Guvernului, Liviu Iolu.

Dacian Ciolos, despre posibilele candidaturi ale unor ministri: Am avut dicutii cu cativa dintre ei si in perioada urmatoare vor anunta ei decizia pe care au luat-o (VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos a declarat vineri ca a purtat discutii cu mai multi membri ai Guvernului despre candidaturile acestora la alegerile parlamentare. Am avut dicutii cu cativa dintre ei si.

Dacian Ciolos, despre posibilele candidaturi ale unor ministri: Am avut discutii cu cativa dintre ei si in perioada urmatoare vor anunta ei decizia pe care au luat-o (VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos a declarat vineri ca a purtat discutii cu mai multi membri ai Guvernului despre candidaturile acestora la alegerile parlamentare. Am avut dicutii cu cativa dintre ei si.

Premierul intervine in cazul ursului ucis la Sibiu: Dacian Ciolos cere de la autoritati rapoartele complete pana luni

Premierul Dacian Ciolos a cerut, vineri, rapoartele complete in cazul ursului ucis la Sibiu. Ultima zi in care ii pot fi prezentate toate argumentele impuscarii animalului este.

Dacian Ciolos doreste sa propuna un proiect de principii si valori care sa fie continuate si dupa alegerile parlamentare

Premierul Dacian Ciolos a dat asigurari, joi, ca nu va candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Cu toate acestea, el a precizat ca, in perioada urmatoare, va veni cu o platforma de principii si valori care ar putea fi continuate dupa alegeri, pe care o va propune public, iar apoi ar putea sa o discute cu partide precum PNL si USR .

PNL Dambovita face noi cereri catre Dacian Ciolos: il vor premier si dupa alegeri

PNL il va sustine pe Dacian Ciolos, daca nu va accepta sa intre in partid, pentru un nou mandat de premier, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, purtatorul de cuvant al PNL Dambovita, Sorin Davidescu.

Mobilizare de amploare pentru sustinerea lui Dacian Ciolos, in ziua alegerilor parlamentare: Votam partidul care il sustine ca premier!

O manifestatie de amploare se anunta pe data de 11 decembrie, ziua in care au loc alegerile parlamentare, care il are in prim-plan pe Dacian Ciolos. De evenimentul Votam pentru Dacian.

Dacian Ciolos, premier tehnocrat intr-un guvern politic? Ce planuri are Ciolos

Dacian Ciolos nu exclude varianta de a accepta postul de prim ministru in varianta in care PNL sau USR ar castiga alegerile. Premierul sustine ca, desi a anuntat ca nu va candida din partea vr.

Victor Ponta, atac la Klaus Iohannis si Dacian Ciolos. in Europa servitorii sunt tratati politicos si batuti pe spate

Victor Ponta i-a criticat vehement pe Klaus Iohannis si Dacian Ciolos, pentru ca problema intrarii Romaniei in spatiul Schengen nu este o prioritate pentru autoritatile europene, considerand ca.

Klaus Iohannis si Dacian Ciolos ne-au pacalit bine referitor la intrarea Romaniei in Spatiul &171;Schengen &187;

Victor Ponta i-a criticat astazi pe Klaus Iohannis si pe Dacian Ciolos, pentru ca problema intrarii Romaniei in spatiul Schengen nu este o prioritate pentru autoritatile europene, considerand ca cei doi sunt responsabili pentru acest esec.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,252 seconds )