Libnet.ro
UNICEF

07:15

Mobilizare de amploare pentru sustinerea lui Dacian Ciolos, in ziua alegerilor parlamentare: Votam partidul care il sustine ca premier!

B1 B1,
Mobilizare de amploare pentru sustinerea lui Dacian Ciolos, in ziua alegerilor parlamentare: Votam partidul care il sustine ca premier!

O manifestatie de amploare se anunta pe data de 11 decembrie, ziua in care au loc alegerile parlamentare, care il are in prim-plan pe Dacian Ciolos. De evenimentul Votam pentru Dacian. continuă pe B1

Premierul Dacian Ciolos l-a primit pe comisarul european Carlos Moedas

Premierul Dacian Ciolos l-a primit, astazi, pe comisarul european pentru cercetare si inovare, Carlos Moedas, aflat in vizita oficiala in tara noastra, potrivit unui comunicat al Executivului remis redactiei.

Dacian Ciolos poate ramane premier si dupa alegerile parlamentare. Care sunt insa conditiile

Dacian Ciolos ar putea ramane premier si dupa alegerile parlamentare din decembrie. UDMR este pregatit sa-i ofere sprijin lui Ciolos, daca aceasta propunere de premier va veni din partea partidului care a .

Dacian Ciolos, catre bursierii GovITHub: Gasim modalitatea in care sa va pastrati libertatea de imaginatie, sa nu va birocratizam

Premierul Dacian Ciolos a discutat, luni, la Palatul Victoria cu cei 20 de bursieri ai programul GovITHub care lucreaza pentru eficientizarea administratiei publice, spunandu-le acestora ca este important sa se integreze cat mai repede la realitatile.

Elena Udrea ii cere lui Dacian Ciolos demiterea unui ministru

Deputata Elena Udrea ii cere premierului Dacian Ciolos sa o demita pe ministrul Justitiei, Raluca Pruna, pentru afirmatia ca ar fi mintit judecatorii CEDO. Absolut incredibil - ministrul.

Dacian Ciolos: Regret decizia pe care a luat-o Parlamentul in privinta modului in care se trateaza plagiatele

Premierul Dacian Ciolos si-a exprimat miercuri regretul legat de hotararea pe care a luat-o Parlamentul cu privire la modul in care sunt tratate cazurile de plagiat, informeaza Agerpres. Regret.

Dacian Ciolos: Regret decizia Parlamentului in problema plagiatelor

Premierul Dacian Ciolos a afirmat miercuri ca regreta decizia pe care a luat-o Parlamentul in privinta modului in care se trateaza plagiatele. Regret decizia pe care a luat-o Parlamentul.

Dacian Ciolos l-a eliberat din functie pe Dumitru Botanoiu, secretar de stat in Ministerul Agriculturii

Prim-ministrul Dacian Ciolos a semnat decizia de eliberare din functie a secretarului de stat din Ministerul Agriculturii, Dumitru Daniel Botanoiu, care ocupa aceasta functie din mai 2012, de la instalarea primului guvern Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )