Libnet.ro
UNICEF

21:30

Dacian Ciolos, declaratii transante despre cazul bebelusilor bolnavi

Antena3 Antena3,
Dacian Ciolos, declaratii transante despre cazul bebelusilor bolnavi

Premierul Dacian Ciolos a declarat, vineri, la Spitalul de Pediatrie din Pitesti, ca problemele mari au trecut in cazul bebelusilor bolnavi, insa ancheta trebuie sa continue, pentru a se identifica sursa . continuă pe Antena3

Anuntul facut de premierul Dacian Ciolos despre cazul bebelusilor bolnavi

Dacian Ciolos, anunt important despre TVR

Premierul Dacian Ciolos i-a asigurat pe senatori miercuri ca Guvernul isi va oferi colaborarea pentru identificarea unor solutii in cazul Televiziunii Romane, dar a subliniat ca postul public se afla in .

UPDATE Cazul bebelusilor, pe masa lui Dacian Ciolos. Corpul de control al premierului face verificari la spitale. Doi dintre copii ar putea fi externati

Autoritatile intarzie sa dea un raspuns in privinta bacteriei care i-a tintuit la pat pe cei zece bebelusi transferati de la Spitalul de Pediatrie Pitesti la Spitalul Marie Curie din Capitala. in ciuda controalelor facute, oficialii nu pot spune cu precizie care este sursa contaminarii micutilor. Bilantul negru a ajuns deja la doua decese, in timp ce alti doi copii se zbat intre viata si moarte. Cazul a ajuns pe masa premierului Dacian Ciolos.

Surse: premierul Ciolos ar fi nemultumit de modul in care ministrul Sanatatii a gestionat problema bebelusilor bolnavi si ia in calcul o posibila schimbare

Premierul Dacian Ciolos ar fi nemultumit de prestatia ministrului Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, in scandalul bebelusilor bolnavi din Arges, au declarat surse politice pentru HotNews. ro. Premierul ar lua in calcul o schimbare a ministrului, iar in pole-position se afla Ioanel Sinescu, rectorul UMF Bucuresti, au mai declarat sursele citate.

Corpul de Control al lui Ciolos investigheaza cazul bebelusilor din Arges. Doi copii, externati. Ce se intampla cu ceilalti bebelusi

Corpul de Control al premierului Dacian Ciolos va investiga modalitatea in care sunt tratati bebelutii care s-au imbolnavit saptamana trecuta.

Corpul de Control al Premierului investigheaza cazul bebelusilor din Arges

Corpul de Control al premierului Dacian Ciolos va investiga modalitatea in care sunt tratati bebelutii care s-au imbolnavit saptamana trecuta.

Ce spune Dacian Ciolos despre o eventuala demitere a ministrului Sanatatii

Premierul Dacian Ciolos a afirmat marti ca o eventuala demitere a ministrului Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, pentru felul in care a gestionat situatia bebelusilor internati la Spitalul Marie Curie nu ar ameliora lucrurile si ca asteapta rezultatele investigatiilor in acest caz, informeaza Agerpres.

Dacian Ciolos, despre situatia Antenei 3: Am cerut o informare de la ANAF. Miercuri merg in Parlament

Premierul Dacian Ciolos a confirmat ca va merge miercuri, in plenul Senatului, dar a precizat ca nici el, si nici ministrul de finante nu au fost intrebati de ANAF privind cazul Antenelor si ca, in acest.

Ciolos, despre cazul Antenelor: presedintele ANAF decide cum aplica legea

Premierul Dacian Ciolos a declarat, marti, ca Guvernul tehnocrat nu poate sa rezolve toate problemele din ultimii ani, inclusiv cazul Antenelor.

Premierul Dacian Ciolos merge, miercuri, la Parlament, sa dea explicatii in cazul evacuarii Antenelor

Premierul Dacian Ciolos va merge, miercuri, in plenul Senatului, pentru a da explicatii cu privire la evacuarea sediilor trustului Intact, ca urmare a solicitarii facute marti de seful Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, informeaza Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )