Libnet.ro
UNICEF

05:15

Anuntul facut de premierul Dacian Ciolos despre cazul bebelusilor bolnavi

Antena3 Antena3,
Anuntul facut de premierul Dacian Ciolos despre cazul bebelusilor bolnavi

Anuntul facut de premierul Dacian Ciolos despre cazul bebelusilor bolnavi. continuă pe Antena3

Dacian Ciolos, declaratii transante despre cazul bebelusilor bolnavi

Premierul Dacian Ciolos a declarat, vineri, la Spitalul de Pediatrie din Pitesti, ca problemele mari au trecut in cazul bebelusilor bolnavi, insa ancheta trebuie sa continue, pentru a se identifica sursa .

Ce spune Dacian Ciolos despre o eventuala demitere a ministrului Sanatatii

Premierul Dacian Ciolos a afirmat marti ca o eventuala demitere a ministrului Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, pentru felul in care a gestionat situatia bebelusilor internati la Spitalul Marie Curie nu ar ameliora lucrurile si ca asteapta rezultatele investigatiilor in acest caz, informeaza Agerpres.

Ciolos, despre cazul Antenelor: presedintele ANAF decide cum aplica legea

Premierul Dacian Ciolos a declarat, marti, ca Guvernul tehnocrat nu poate sa rezolve toate problemele din ultimii ani, inclusiv cazul Antenelor.

Premierul Dacian Ciolos merge, miercuri, la Parlament, sa dea explicatii in cazul evacuarii Antenelor

Premierul Dacian Ciolos va merge, miercuri, in plenul Senatului, pentru a da explicatii cu privire la evacuarea sediilor trustului Intact, ca urmare a solicitarii facute marti de seful Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, informeaza Agerpres.

Corpul de Control al lui Ciolos investigheaza cazul bebelusilor din Arges. Doi copii, externati. Ce se intampla cu ceilalti bebelusi

Corpul de Control al premierului Dacian Ciolos va investiga modalitatea in care sunt tratati bebelutii care s-au imbolnavit saptamana trecuta.

Dacian Ciolos, despre situatia Antenei 3: Am cerut o informare de la ANAF. Miercuri merg in Parlament

Premierul Dacian Ciolos a confirmat ca va merge miercuri, in plenul Senatului, dar a precizat ca nici el, si nici ministrul de finante nu au fost intrebati de ANAF privind cazul Antenelor si ca, in acest.

Premierul Dacian Ciolos va merge miercuri in fata Parlamentului, dupa ce a fost convocat sa dea explicatii cu privire la somatia ANAF la adresa Antenelor

Premierul Ciolos va merge miercuri in fata Parlamentului, dupa ce Senatul l-a convocat pentru a da explicatii in cazul solicitarii ANAF de evacuare a imobilul in care functioneaza televiziunile Antena 1 si Antena 3 si cladirile grupului Grivco, fondat de omul de afaceri Dan Voiculescu, informeaza Digi24.

Ce a declarat premierul Dacian Ciolos la Bruxelles

Romania este de acord ca in cazul drepturilor lucratorilor si a ajutoarelor sociale sa se instituie unui mecanism de emergenta clar definit si usor mobilizat, dar care sa fie o exceptie, nu o regula, .

Dacian Ciolos, despre situatia TVR: E nevoie de o decizie politica

Premierul Dacian Ciolos a afirmat marti ca situatia Televiziunii Publice trebuie rezolvata printr-o decizie politica si nu de catre un guvern independent, transmite Agerpres. intrebat cum vede situatia de la.

Cati fani a castigat premierul Dacian Ciolos in ultimele trei zile

PotrivitFacebrands, pagina oficiala a premierului Dacian Ciolos a crescut, in ultimele trei zile, cu 9. 200 de aprecieri, in timp ce presedintele Klaus Iohannis a pierdut peste 30. 000 de fani. Fluctuatiile se explica prin faptul ca premierul a fost de partea legii in disputa cu Antena 3, in timp ce presedintele a criticat heirupismul cu care au actionat inspectorii ANAF.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )