Libnet.ro
UNICEF

08:15

Dacian Ciolos a discutat despre alegerile anticipate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dacian Ciolos a discutat despre alegerile anticipate

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a declarat vineri, in cursul unui interviu televizat, ca a avut o discutie cu premierul Ludovic Orban pe tema alegerilor anticipate, potrivit News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Ciolos spune ca a discutat cu Orban despre alegerile anticipate: I-am explicat ca toata lumea are de pierdut daca prelungim aceasta agonie

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, spune ca a discutat cu premierul Ludovic Orban despre alegerile anticipate. incerca sa-mi explice ca e un lucru greu de realizat, insa i-am explicat ca toata lumea are de pierdut daca prelungim aceasta agonie, afirma Ciolos.

Dacian Ciolos a discutat alegerile anticipate

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a declarat vineri, in cursul unui interviu televizat, ca a avut o discutie cu premierul Ludovic Orban pe tema alegerilor anticipate, potrivit News. ro.

Premierul Orban, intrevedere cu liderii USR-PLUS: S-a discutat despre alegerea primarilor in doua tururi de scrutin

Premierul Ludovic Orban s-a intalnit, vineri, cu liderii USR-PLUS, Dan Barna si Dacian Ciolos. Principalul punct pe ordinea de zi a fost alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. Liderii USR PLUS si pre.

Ludovic Orban, intalnire in taina cu Dan Barna si Dacian Ciolos - surse

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, are vineri dimineata o intalnire cu presedintele USR, Dan Barna, si cu presedintele PLUS, Dacian Ciolos, potrivit unor surse politice. intalnirea nu va avea loc la.

Eugen Tomac: PMP sustine alegerile anticipate cu cateva conditii esentiale, prevazute in Protocolul cu PNL

Eugen Tomac a reiterat, vineri, ca PMP sustine alegerile anticipate, dar cu conditiile prevazute in Protocolul semnat cu PNL inainte de investirea Guvernului Orban. PMP-ul sustine alegerile anticipate, dar.

Andrei Caramitru ii solicita lui Dacian Ciolos sa clarifice urgent cum se pozitioneaza fata de declaratiile lui Macron favorabile Rusiei

Ciolos trebuie sa clarifice urgent. Sustine acordul Romania-SUA semnat? Sustine ca Rusia este pericol strategic pentru Romania, a scris Andrei Caramitru pe pagina sa de Facebook. Caramitru a precizat ca este o postare formala, o cerinta directa, scrisa din pozitia sa de membru al comisiei de politici publice comuna USR-PLUS.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2859 seconds )