Libnet.ro
UNICEF

19:45

Premierul Orban, intrevedere cu liderii USR-PLUS: S-a discutat despre alegerea primarilor in doua tururi de scrutin

B1 B1,
Premierul Orban, intrevedere cu liderii USR-PLUS: S-a discutat despre alegerea primarilor in doua tururi de scrutin

Premierul Ludovic Orban s-a intalnit, vineri, cu liderii USR-PLUS, Dan Barna si Dacian Ciolos. Principalul punct pe ordinea de zi a fost alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. Liderii USR PLUS si pre. continuă pe B1

Ludovic Orban, dupa intalnirea cu Dan Barna: Am discutat si despre o non-beligeranta intre PNL si USR in perspectiva alegerilor locale

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat marti, dupa intalnirea avuta cu liderul USR, Dan Barna, ca a discutat cu acesta si despre o non-beligeranta intre cele doua formatiuni in perspectiva alegerilor locale.

Ministrul Ciuca, intrevedere cu ambasadorul Turciei la Bucuresti: Cei doi oficiali au discutat despre cooperarea in sfera securitatii

Ministrul Apararii Nationale, Nicolae-Ionel Ciuca, s-a intalnit, marti, la sediul MApN, cu ambasadoruli Turciei in Romania, Fusun Aramaz. in cadrul intrevederii, cei doi oficiali au discutat despre.

Premierul Orban, despre salariul minim: incercam o crestere. Trebuie sa tinem cont de datele economice

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul a cautat sa elaboreze solutia de crestere a salariului minim brut pe baza unor indicatori economici, a unor date care sunt clare si care sa tina cont de.

Premierul Orban: Suntem deschisi la propuneri si solutii pentru imbunatatirea proiectului de buget

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat marti ca liberalii sunt deschisi la propuneri si solutii pentru imbunatatirea proiectului bugetului de stat. in mod evident, suntem deschisi la.

DAN BARNA: USR va colabora cat mai strans cu premierul Orban la realizarea bugetului

Parlamentarii USR vor avea propuneri pe domenii concrete si alocari specifice fiecarui domeniu social si minister in ceea ce priveste proiectul de buget pe anul 2019 si formatiunea va colabora cat mai strans cu premierul Ludovic Orban la realizarea bugetului, a anuntat, marti, liderul Uniunii, Dan Barna, transmite Agerpres.

Guvernul PNL vrea o dezbatere larga in societate pe tema justitiei. Premierul Orban: Am prefera sa trecem modificarile prin Parlament si nu prin OUG (VIDEO)

Guvernul Orban vrea sa genereze o dezbatere larga in societate cu privire la modificarile ce trebuie aduse in sistemul judiciar, astfel incat acesta sa se conformeze cu solicitarile Comisiei de la.

Guvernul dezbate proiectul de rectificare bugetara si cresterea salariului minim. Premierul Orban: Acest venit trebuie marit in baza realitatilor economice, nu cum au facut guvernarile anterioare (VIDEO)

Guvernul Orban s-a reunit, marti, la Palatul Victoria, pentru o sedinta in care dezbate proiectul de rectificare bugetara si cresterea salariului minim. Sedinta de lucru vine in contextul in care.

Liderii principalelor grupuri europarlamentare, despre viitoarea Comisie Europeana

Liderii principalelor grupuri europarlamentare au vorbit la Strasbourg, despre viitoarea Comisie Europeana si votul care va avea loc miercuri in plenul Parlamentului European. Socialistii considera ca noul Consiliu de comisari e cea mai buna varianta, chiar daca, luati in parte, comisarii nu ar fi trecut de acest vot. Verzii spun ca nu ii impiedica sa mearga mai departe, in timp ce PPE asteapta un vot majoritar. GUE, care reprezinta stanga si extrema stanga, a anuntat ca nu va vota noua comisie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )