Libnet.ro
UNICEF

18:46

Dacian Ciolos, dupa decizia lui Klaus Iohannis: Stiu ca multora dintre voi va vine sa plecati unde vedeti cu ochii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dacian Ciolos, dupa decizia lui Klaus Iohannis: Stiu ca multora dintre voi va vine sa plecati unde vedeti cu ochii

Fostul premier Dacian Ciolos a scris luni, pe Facebook, un mesaj pentru romanii dezamagiti de anuntul de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Nu putem schimba situatia de fapt, dar putem schimba ce va sa vina daca ramanem si gandim si. continuă pe Wall-Street Ro

Reactia PSD Sibiu dupa decizia lui Klaus Iohannis de a o revoca pe sefa DNA din functie: Sa plece si procurorii lui Kovesi

Oficialii PSD Sibiu au emis un comunicat de presa cu titlul Presedintele romaniei a incalcat Constitutia Romaniei timp de 30 de zile cu zambetul pe buze, ca reactie la decizia sefului statului de a o revoca din functie pe sefa DNA Laura Codruta Kovesi.

Ce spune Traian Basescu despre decizia presedintelui Klaus Iohannis de a o revoca pe Laura Codruta Kovesi?

Senatorul Traian Basescu spune ca presedintele Klaus Iohannis a ales corect atunci cand a pus in aplicare decizia Curtii Constitutionale in cazul Laurei Codruta Kovesi, precizand ca ramane de vazut daca va fi respectata si hotararea CCR prin care a.

Prima reactie din PSD dupa decizia presedintelui: Nu Iohannis a revocat-o astazi pe Laura Codruta Kovesi, ci sistemul

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat luni ca decizia presedintelui Iohannis de a o revoca pe Codruta Kovesi trebuia luata acum o luna. Decizia asta trebuia luata acum 31 de zile.

Ciolos: Stiu ca multora dintre voi va vine in gand sa va luati campii. Nu putem schimba situatia de fapt, dar putem schimba ce va sa vina

Fostul premier Dacian Ciolos a reactionat luni, pe pagina sa de Facebook, la scurt timp dupa decizia presedintelui Klaus Iohannis de revocare din functie a Laurei Codruta Kovesi, spunand ca multora le vine in gand sa-si ia campii, insa desi situatia de fapt nu poate fi schimbata, poate fi schimbat ce va sa vina daca raman si gandesc si lucreaza impreuna.

Dan Andronic, dupa decizia lui Iohannis: Revocarea lui Kovesi a fost un RAU NECESAR. O suspendare a presedintelui NU le-ar fi iesit celor de la PSD

Jurnalistul Dan Andronic a comentat decizia presedintelui Klaus Iohannis de semnare a decretului de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Andronic considera ca seful statului a procedat corect, iar.

Radu Banciu: Ma deranjeaza un pic felul cum au tabarat pe Klaus Iohannis dupa revocarea lui Kovesi (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu reactiile aparute dupa ce Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA, precum ii impunea decizia.

Klaus Iohannis, atacat de sustinatorii infocati dupa ce a revocat-o pe sefa DNA. Ce i s-a reprosat

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, s-a confruntat cu un val de critici din partea sustinatorilor sai, dupa ce a luat decizia de a o revoca pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Deputatul Stelian Ion, de la.

Eugen Tomac, despre revocarea Codrutei Kovesi: Decizia este regretabila, dar Klaus Iohannis a procedat corect din punctul de vedere al respectului fata de statul de drept (VIDEO)

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat luni, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV ca, desi decizia presedintelui de a o revoca pe sefa DNA este una regretabila, Klaus Iohannis a procedat.

Klaus Iohannis FACE ANUNTUL mult asteptat. SOARTA lui KOVESI, DECISA!

Presedintele Klaus Iohannis pare sa fi luat decizia mult asteptata privind revocarea sau mentinearea in functie a sefei DNA, Laura Coduta Kovesi, dupa publicarea motivarii Curtii Constitutionale.

Tariceanu sustine neconditionat decizia de a demara procedura de suspendare a lui Klaus Iohannis

Calin Popescu-Tariceanu a declarat, duminica seara, ca va sustine neconditionat o eventuala decizie a Coalitiei PSD-ALDE privind demararea procedurii de suspendare din functie a presedintelui Klaus Iohannis. Acesta nu va participa la sedinta de luni,.

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )