Libnet.ro
UNICEF

20:30

Klaus Iohannis FACE ANUNTUL mult asteptat. SOARTA lui KOVESI, DECISA!

B1 B1,
Klaus Iohannis FACE ANUNTUL mult asteptat. SOARTA lui KOVESI, DECISA!

Presedintele Klaus Iohannis pare sa fi luat decizia mult asteptata privind revocarea sau mentinearea in functie a sefei DNA, Laura Coduta Kovesi, dupa publicarea motivarii Curtii Constitutionale. continuă pe B1

Motivul pentru care Klaus Iohannis nu a facut personal anuntul privind demiterea sefei DNA

Senatorul PSD,Serban Nicolae, a declarat luni ca, in opinia sa, presedintele Klaus Iohannis s-a jenat sa faca anuntul in legatura cu revocarea sefei DNA, din cauza atacurilor sefului statului la adresa.

Klaus Iohannis vine duminica la Cluj. Presedintele va participa la ceremonia oficiala de deschidere a Olimpiadei Internationale de Matematica

Presedintele Klaus Iohannis este asteptat duminica, 8 iulie, la Cluj, unde va participa la ceremonia oficiala de deschidere a Olimpiadei Internationale de Matematica. Cu aceasta ocazie, presedintele va vizita si Institutul Oncologic Profesor Doctor Ion Chiricuta din Cluj.

OFICIAL! Laura Codruta Kovesi, DEMISA! Klaus Iohannis a semnat decretul de REVOCARE a sefei DNA (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a sefei DNA Laura Codruta Kovesi. Anuntul a fost facut, luni, intr-o conferinta de presa de purtatorul de cuvant al Administratiei prezidentiale,.

Ministrul Finantelor, despre banii lui Klaus Iohannis: Statul trebuie sa recupereze2.6 milioane de lei

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a vorbit, vineri, despre procedurile pe care statul le va face pentru a recupera sumele incasatedrept chirie, in urma unui imobil pe care presedintele Klaus Iohannis la.

Radu Banciu: Ma deranjeaza un pic felul cum au tabarat pe Klaus Iohannis dupa revocarea lui Kovesi (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu reactiile aparute dupa ce Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA, precum ii impunea decizia.

Presedintele Klaus Iohannis, la Summitul NATO de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis va participa miercuri si joi la Summitul Aliantei Nord-Atlantice, care va avea loc la Bruxelles. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, programul va include o.

Ce spune Traian Basescu despre decizia presedintelui Klaus Iohannis de a o revoca pe Laura Codruta Kovesi?

Senatorul Traian Basescu spune ca presedintele Klaus Iohannis a ales corect atunci cand a pus in aplicare decizia Curtii Constitutionale in cazul Laurei Codruta Kovesi, precizand ca ramane de vazut daca va fi respectata si hotararea CCR prin care a.

Klaus Iohannis, atacat de sustinatorii infocati dupa ce a revocat-o pe sefa DNA. Ce i s-a reprosat

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, s-a confruntat cu un val de critici din partea sustinatorilor sai, dupa ce a luat decizia de a o revoca pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Deputatul Stelian Ion, de la.

Deputatii, LOVITURA pentru Klaus Iohannis: Cererea de reexaminare a legii privind statutul magistratilor a fost respinsa

Deputatii din Comisia juridica au respins luni cererea de reexaminare a presedintelui Klaus Iohannis asupra modificarilor la Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, informeaza.

Eugen Tomac, despre revocarea Codrutei Kovesi: Decizia este regretabila, dar Klaus Iohannis a procedat corect din punctul de vedere al respectului fata de statul de drept (VIDEO)

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat luni, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV ca, desi decizia presedintelui de a o revoca pe sefa DNA este una regretabila, Klaus Iohannis a procedat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )