Libnet.ro
UNICEF

15:00

Dan Andronic, dupa decizia lui Iohannis: Revocarea lui Kovesi a fost un RAU NECESAR. O suspendare a presedintelui NU le-ar fi iesit celor de la PSD

B1 B1,
Dan Andronic, dupa decizia lui Iohannis: Revocarea lui Kovesi a fost un RAU NECESAR. O suspendare a presedintelui NU le-ar fi iesit celor de la PSD

Jurnalistul Dan Andronic a comentat decizia presedintelui Klaus Iohannis de semnare a decretului de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Andronic considera ca seful statului a procedat corect, iar. continuă pe B1

Cornel Nistorescu, dupa decizia lui Iohannis privind revocarea lui Kovesi: Ce se intampla cu abuzurile comise de DNA si cu oamenii ajunsi in puscarie? (VIDEO)

Jurnalistul Cornel Nistorescu considera ca decizia de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, anuntata luni de Administratia Prezidentiala, nu reprezinta un dezastru, ci, mai degraba, un comportament.

Prima reactie din PSD dupa decizia presedintelui: Nu Iohannis a revocat-o astazi pe Laura Codruta Kovesi, ci sistemul

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat luni ca decizia presedintelui Iohannis de a o revoca pe Codruta Kovesi trebuia luata acum o luna. Decizia asta trebuia luata acum 31 de zile.

Dan Barna, dupa revocarea sefei DNA: Lucrurile sunt mult mai grave. Vrem un stat in care democratia si domnia legii sa continue sa existe

Liderul USR, Dan Barna, a comentat decizia presedintelui Klaus Iohannis de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Barna afirma ca hotararea sefului statului de semnare a decretului de revocare.

Un apropiat al lui Dragnea, despre decizia lui Iohannis in cazul Kovesi: A vrut sa demonstreze ca face ce vrea si cand vrea

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat luni ca presedintele Klaus Iohannis a vrut sa demonstreze ca face ce vrea si cand vrea, referindu-se la anuntul privind revocarea sefei DNA Laura Codruta.

Orban e pus pe glume. Cand crede ca va anunta Iohannis revocarea lui Kovesi

Ludovic Orban a sustinut ca presedintele Klaus Iohannis ar putea semna decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi dupa ce acesteia i se termina mandatul. intrebat cand crede ca va semna Iohannis decretul,.

Kovesi, raspuns oficial dupa decizia de revocare din functia de sefa DNA: Nu-mi dau demisia!

Raspuns oficial dat de Laura Codruta Kovesi despre ramanerea sa in functie, dupa decizia luata de CCR. Kovesi a sustinut vehement ca nu isi va da demisia. Nu-mi dau demisia. Atributiile manageriale nu.

Comisia Europeana reactioneaza pentru Antena 3 la decizia revocarii Laurei Codruta Kovesi

Comisia Europeana a reactionat luni la revocarea Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA si a oferit un prim raspuns la o intrebare adresata de Antena 3. Astfel, intrebat de jurnalista Sabina Iosub despre revoca.

Reactia PSD Sibiu dupa decizia lui Klaus Iohannis de a o revoca pe sefa DNA din functie: Sa plece si procurorii lui Kovesi

Oficialii PSD Sibiu au emis un comunicat de presa cu titlul Presedintele romaniei a incalcat Constitutia Romaniei timp de 30 de zile cu zambetul pe buze, ca reactie la decizia sefului statului de a o revoca din functie pe sefa DNA Laura Codruta Kovesi.

Dacian Ciolos, dupa decizia lui Klaus Iohannis: Stiu ca multora dintre voi va vine sa plecati unde vedeti cu ochii

Fostul premier Dacian Ciolos a scris luni, pe Facebook, un mesaj pentru romanii dezamagiti de anuntul de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Nu putem schimba situatia de fapt, dar putem schimba ce va sa vina daca ramanem si gandim si.

Ludovic Orban, despre decizia lui Iohannis de revocare a sefei DNA: intre interesul personal si interesul Romaniei, a ales interesul Romaniei

Ludovic Orban este alaturi de seful statului si crede ca presedintele Klaus Iohannis a actionat in interesul Romaniei atunci cand a semnat decretul. Presedintele PNL este de parere ca daca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )