Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dacian Ciolos: inca totul se joaca; Alianta USR PLUS - una dintre principalele forte

România Liberă România Liberă,
Dacian Ciolos: inca totul se joaca; Alianta USR PLUS - una dintre principalele forte

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, a declarat, duminica seara, dupa publicarea exit-poll-urilor, ca . continuă pe România Liberă

Dan Barna: Rezultatul nu este cel al exit poll-urilor, ci al numararii voturilor Dacian Ciolos: inca totul se joaca

Cu rezultatele exit poll-urilor dandu-l pe locul al treilea, Dan Barna s-a declarat optimist in privinta rezultatului final al alegerilor prezidentiale 2019. Si Dacian Ciolos a declarat ca inca totul se joaca.

Dacian Ciolos, dupa primele exit-poll-uri: Totul se joaca pana la numararea ultimului vot PSD se duce spre istorie si sunt convins ca PLUS si USR au un destin comun

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a declarat duminica seara, dupa primele exit-poll-uri care il dau pe Dan Barna clasat de abia pe pozitia a treia, dupa Klaus Iohannis si Viorica Dancila, ca totul se joaca.

Scandal in USR-PLUS dupa esecul lui Barna in alegeri: Partidul lui Ciolos pregateste preluarea conducerii aliantei UPDATE: Reactia lui Dacian Ciolos

UPDATE: Dacian Ciolos a tinut sa respinga aceste informatii. Liderul PLUS a precizat ca obiectivul lor e sa consolideze cooperarea dintre cele doua partide. Neg foarte ferm alegatiile ca ar fi.

Cutremur in USR-PLUS dupa ce Dan Barna a ratat turul doi al alegerilor prezidentiale: Ciolos vrea sa-i fure presul de sub picioare

PLUS a pregatit din vreme trei scenarii pentru situatia in care Dan Barna intra sau nu in turul doi, au declarat surse din partid pentru G4Media. ro. in situatia in care candidatul USR PLUS a pierdut competitia.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Dacian Ciolos: Votul de azi ar trebui sa puna definitiv capat situatiei ca votam raul cel mai mic

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a declarat, duminica, dupa iesirea de la urne, ca a votul de azi ar trebui sa puna definitiv capat situatiei ca votam de frica, ca votam raul cel mai mic, sa putem in.

Dacian Ciolos: Am votat pentru ca oamenii de bun simt sa isi poata construi traiul in Romania

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, spune ca a votat pentru ca oamenii de bun simt sa isi poata construi traiul in Romania si sa nu mai fie nevoiti sa plece din tara. El a mai afirmat ca alegerile de astazi ar trebui sa puna definitiv capat situatiei de a vota raul cel mai mic.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Dacian Ciolos, la vot: Cred ca oamenii au inteles cat de mult conteaza votul

Dacian Ciolos s-a prezentat la ora 11:00, la o sectie de votare din Brasov. Fostul premier tehnocrat sustine ca a decis sa voteze E frumos. Am decis sa votez la Brasov pentru ca am un birou europarla.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Mesajul urgent al lui Barna catre oamenii USR-PLUS din sectiile de votare

Candidatul USR-PLUS a trimis acum putina vreme doua mesaje: unul public, pe Facebook, catre electorat si sustinatori in care i-a rugat sa se mobilizeze pentru ca au mari sanse s.

Dan Barna: Urmatoarea guvernare va fi PNL - USR PLUS. Am o relatie foarte buna cu premierul Orban

Dan Barna a declarat, vineri, ca are o relatie foarte buna cu premierul Ludovic Orban, urmatoarea guvernare va fi USR PLUS - PNL sustinand ca Am o relatie foarte buna cu Orban pentru ca e foarte clar ca .

Mircea Diaconu, lovitura pentru Dan Barna, pe internet. Ce iti apare daca il cauti pe candidatul USR-PLUS

Mircea Diaconu pare sa fi scos armele grele, inainte de inceperea in mod oficial a alegerilor prezidentiale. Cu doar cateva zile inainte ca romanii sa mearga la vot si sa-si aleaga viitorul conducator al tarii, la o simpla cautare pe Internet dupa numele lui Dan Barna afiseaza si un rezultat surpriza. Mircea Diaconu, lovitura pentru .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )