Libnet.ro
UNICEF

23:15

Dacian Ciolos: Am votat pentru ca oamenii de bun simt sa isi poata construi traiul in Romania

Hotnews Hotnews,
 Dacian Ciolos: Am votat pentru ca oamenii de bun simt sa isi poata construi traiul in Romania

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, spune ca a votat pentru ca oamenii de bun simt sa isi poata construi traiul in Romania si sa nu mai fie nevoiti sa plece din tara. El a mai afirmat ca alegerile de astazi ar trebui sa puna definitiv capat situatiei de a vota raul cel mai mic. continuă pe Hotnews

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Dacian Ciolos, la vot: Cred ca oamenii au inteles cat de mult conteaza votul

Dacian Ciolos s-a prezentat la ora 11:00, la o sectie de votare din Brasov. Fostul premier tehnocrat sustine ca a decis sa voteze E frumos. Am decis sa votez la Brasov pentru ca am un birou europarla.

Dacian Ciolos: inca totul se joaca; Alianta USR PLUS - una dintre principalele forte

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, a declarat, duminica seara, dupa publicarea exit-poll-urilor, ca .

Dacian Ciolos, dupa primele exit-poll-uri: Totul se joaca pana la numararea ultimului vot PSD se duce spre istorie si sunt convins ca PLUS si USR au un destin comun

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a declarat duminica seara, dupa primele exit-poll-uri care il dau pe Dan Barna clasat de abia pe pozitia a treia, dupa Klaus Iohannis si Viorica Dancila, ca totul se joaca.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Dacian Ciolos: Votul de azi ar trebui sa puna definitiv capat situatiei ca votam raul cel mai mic

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a declarat, duminica, dupa iesirea de la urne, ca a votul de azi ar trebui sa puna definitiv capat situatiei ca votam de frica, ca votam raul cel mai mic, sa putem in.

Victor Negrescu: Am votat pentru o Romanie in care fiecare cetatean sa aiba sansa la un trai mai bun

Fostul europarlamentar, Victor Negrescu, a votat pentru o Romanie in care fiecare cetatean sa aiba s.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Raluca Turcan, dupa ce a votat: Am votat pentru o Romanie in care legea e lege pentru toti

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat duminica dimineata, la iesirea de la urne, ca a votat pentru o Romanie in care legea-i lege pentru toti.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Theodor Paleologu: Am votat pentru o Romanie a respectului

Candidatul PMP pentru functia de presedinte a votat pentru o Romanie a respectului, ca tinerii sa aiba motive sa ramana in Romania. Am votat pentru, pentru ca in.

Viorica Dancila: Am votat pentru o Romanie a bunastarii, o Romanie sigura si demna

Liderul PSD, Viorica Dancila, a votat, duminica dimineata, in Bucuresti, venind impreuna cu sotul sau si cu fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu. Am votat pentru o Romanie a bunastarii, sigura si demna, a spus fostul premier.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Mircea Diaconu, dupa vot: Am votat pentru un presedinte al tuturor romanilor si in niciun caz un presedinte al propriului sau partid politic

Mircea Diaconu, candidat independent la alegerile prezidentiale sustinut de alianta electorala Un om, formata din ALDE si Pro Romania, a declarat ca a votat pentru un presedinte al tuturor.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Mircea Diaconu: Am votat pentru un presedinte al tuturor romanilor si in niciun caz un presedinte al propriului sau partid politic

Candidatul sustinut de Alianta electorala Un Om, Mircea Diaconu, a declarat, duminica dupa-amiaza, la iesirea de la urne, ca a votat pentru un presedinte al tuturor romanilor si in niciun caz un presedinte al propriului sau partid politic contra celuilalt partid politic, impartind Romania in bucati.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )