Libnet.ro
UNICEF

09:45

Dacian Ciolos lamureste problema vizelor pentru Canada

Antena3 Antena3,
Dacian Ciolos lamureste problema vizelor pentru Canada

Premierul Dacian Ciolos a anuntat miercuri ca, in cateva saptamani, va exista un raspuns mai concret din partea Canadei legat de termenii in care se va proceda la eliminarea. continuă pe Antena3

Dacian Ciolos: Romania va avea pentru 2016 o crestere economica de 4,8%, peste estimarile initiale

Dacian Ciolos a declarat, in plenul reunit al Parlamentului, ca Romania are o crestere economica previzionata pentru 2016 de 4,8%, peste estimarile initiale, dar acesta nu este motiv de prezentare triumfalista de date, ci trebuie sa ne.

Dacian Ciolos a discutat cu premierul canadian Justin Trudeau despre ridicarea vizelor pentru romani

Premierul Dacian Ciolos s-a intalnit, marti, la New York, cu omologul sau canadian, Justin Trudeau. in cadrul discutiei cei doi au vorbit si despre ridicarea vizelor pentru romanii care merg in Canada, concluzia fiind ca exista perspective bune pentru ridicarea acestora.

Dacian Ciolos s-a intalnit cu premierul canadian Justin Trudeau. Cei doi au discutat despre regimul de liberalizare a vizelor

Premierul Dacian Ciolos a avut, marti, la New York, o intrevedere cu omologul sau canadian Justin Trudeau, in cadrul careia au discutat despre ridicarea vizelor pentru cetatenii romani care calatoresc in Canada.

Dacian Ciolos s-a intalnit cu premierul Canadei pentru a discuta liberalizarea vizelor pentru romani

Premierul Dacian Ciolos a avut marti, in marja reuniunii ONU de la New York, o intrevedere cu premierul canadian Justin Trudeau, dedicata in principal problemei liberalizarii vizelor pentru cetatenii romani.

Liviu Dragnea: M-am hotarat sa ma ocup personal pentru a-i arata premierului Dacian Ciolos exemple de nepatriotism din actul sau de guvernare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca s-a hotarat sa ii arate premierului Dacian Ciolos exemple de nepatriotism din actul sau de guvernare.

Eu nici nu vreau sa invat limba demagogiei. Replica lui Dacian Ciolos pentru Liviu Dragnea: Pentru mine patriotismul si tara sunt lucruri mult prea profunde pentru a veni cu ele sa le expun in piata publica pentru a castiga niste voturi

Presedintele PSD Liviu Dragnea l-a acuzat luni, in Parlament pe Dacian Ciolos ca nu a vorbit in limba romana in discursul din plen, ci a folosit limba tehnocratilor, care suna st.

Dacian Ciolos: Pentru mine patriotismul si tara sunt lucruri mult prea profunde pentru a veni cu ele sa le expun in piata publica pentru a castiga niste voturi

S-au folosit aici cuvinte mari, inclusiv legate de patriotism, apropo de acest Guvern tehnocrat, care e vandut strainatatii, care lucreaza impotriva Romaniei, care nu da socoteala in fata Parlamentului. Sunt prezent in fata Parlamentului sa dau socoteala, la cateva zile dupa ce mi s-a solicitat aceasta. ) Pentru mine, om care sunt crescut la tara, patriotismul inseamna in primul rand bun simt, inseamna a nu minti, inseamna a-ti tine cuvantul si inseamna sa iti asumi ceea ce stii sa faci si nu mai mult. Nu am nevoie de lectii legat de patriotism, a afirmat luni premierul Dacian Ciolos, la dezbaterea din plenul Parlamentului, unde a fost invitat sa prezinte situatia economica a tarii.

Sutu.ro: In ultimele doua saptamani echipa de imagine a lui Dacian Ciolos a bagat in teste mai multi fotografi, cu scopul de a-i angaja/ Iolu: Nu urmeaza sa se fie angajati fotografi in perioada urmatoare

Echipa de imagine a premierului Dacian Ciolos cauta fotografi in vederea angajarii lor in echipa de comunicare, scrie Cristian Sutu pe Sutu. ro. In ultimele doua saptamini echipa de imagine a lui Dacian Ciolos- eficienta, de altfel- a bagat in teste mai multi fotografi buni din Romania. Cu scopul de a-i angaja in echipa de comunicare. Din informatiile mele, e vorba de cel putin trei fotografi noi. Liviu Iolu, purtatorul de cuvant al Guvernului neaga intentia Guvernului de a angaja noi fotografi.

Mesajul lui Dacian Ciolos pentru parlamentari: Nu intentionam sa crestem nicio taxa si niciun impozit

Guvernul nu intentioneaza, pana la sfarsitul acestui mandat, sa majoreze nicio taxa si niciun impozit, a declarat luni premierul Dacian Ciolos, in plenul reunit al Parlamentului. Nu.

Cristi Ghica, vicepresedinte USR, la Adevarul Live: il va sustine USR pe Dacian Ciolos in functia de premier si dupa alegerile parlamentare?

Vicepresedintele USR, Cristi Ghica, este invitat, la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, pentru a discuta despre strategia USR de a trece pragul parlamentar, despre posibilitatea ca USR sa-l sustina pe Dacian Ciolos in functia de premier si dupa alegerile parlamentare, dar si despre decizia Senautlui de al proteja pe Gabriel Oprea de Justitie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )