Libnet.ro
UNICEF

19:00

Dacian Ciolos, reactie dupa demisia lui Orban: Lasa cale libera presedintelui ca dupa consultari savina cu o propunere care sa insemne un nou inceput USR PLUS se va prezenta cu propria propunere de premier

B1 B1,
Dacian Ciolos, reactie dupa demisia lui Orban: Lasa cale libera presedintelui ca dupa consultari savina cu o propunere care sa insemne un nou inceput USR PLUS se va prezenta cu propria propunere de premier

Dacian Ciolos a reactionat luni seara dupa demisia anuntata de Ludovic Orban. Potrivit liderului USR PLUS, aceasta decizie deschide calea catre formarea unei coalitii de centru-dreapta: Cred ca asta lasa. continuă pe B1

Reactia lui Ciolos dupa demisia lui Ludovic Orban

Co-presedintele USR PLUS Dacian Ciolos a declarat, luni seara, ca daca presedintele Klaus Iohannis il va propune pentru functia de premier, este pregatit sa isi asume aceasta responsabilitate.

Ciolos, despre demisia lui Orban: Era nevoie de un semnal ca se poate trece mai departe la negocieri pentru guvern Daca presedintele ma va desemna premier, sunt gata sa-mi asum

Copresedintele Aliantei USR-PLUS, Dacian Ciolos, spune despre demisia lui Ludovic Orban din functia de premier ca era nevoie de un semnal ca se poate trece mai departe la negocieri pentru formarea unei majoritati si desemnarea unui premier. El afirma ca este gata sa isi asume responsabilitatea guvernarii ca sef al executivului, insa la negocieri nu se poate merge cu conditii ultimative.

DACIAN CIOLOS: Am votat pentru oameni noi in politica

Liderul PLUS Dacian Ciolos a declarat, dupa ce a votat la alegerile parlamentare, ca a votat pentru oameni noi in politica, pentru oameni care nu isi doresc hotia sub nicio forma a ei, potrivit News.

Dacian Ciolos: Nu e Orban cel in jurul caruia se invarte toata Romania. Vom merge cu propunere de premier

Copresedintele USR-PLUS Dacian Ciolos a sugerat luni, la o zi dupa alegerile parlamentare 2020, ca nu l-ar mai dori pe Ludovic Orban in pozitia de premier, motivand rezultatul slab obtinut de PNL. Daca PNL castiga fara drept de apel, puteam sa discutam, a adaugat Ciolos.

DACIAN CIOLOS: USR PLUS - o forta politica matura, ce a dovedit ca poate creste in competitiile cu vechile partide

Dacian Ciolos, copresedinte USR PLUS, a declarat duminica, dupa inchiderea urnelor, ca alianta a demonstrat ca este o forta politica matura, care poate rezista si poate creste in competitiile cu vechile partide.

Dacian Ciolos, primele declaratii dupa inchiderea urnelor: Nu intentionam sa negociem cu PSD nicio majoritate

Co-presedintele aliantei USR-PLUS, Dacian Ciolos, a anuntat, duminica, dupa inchiderea urnelor, ca formatiunea pe care o reprezinta este pregatita sa isi asume guvernarea.

Dacian Ciolos: E clar ca romanii nu au dat un mandat clar niciunui partid, deci vom avea un guvern de coalitie. Nu intentionam sa negociem cu PSD o majoritate

Copresedintele USR-PLUS, Dacian Ciolos, spune ca daca rezultatele date de exit-poll pentru alegerile parlamentare 2020 se mentin, este clar ca romanii nu au dat un mandat clar niciunui partid si ca va fi un guvern de coalitie. Nu intentionam sa negociem cu PSD o majoritate, a spus Ciolos imediat dupa rezultatele exit-poll. BREAKING Rezultate alegeri parlamentare 2020 Senat: PSD - 30,6%, PNL - 29,1 % USR-PLUS - 16,4 % Camera Deputatilor: PSD -30,5%, PNL - 29%, USR-PLUS - 15,9% AUR ar intra in Parlament. PMP si Pro Romania, la limita - exit-poll CURS-Avangarde pentru ora 19.

Dacian Ciolos: USR-PLUS este acum o forta politica matura. Suntem pregatiti sa ne asumam guvernarea Nu vom negocia cu PSD formarea unei majoritati

Dacian Ciolos a declarat duminica seara dupa inchiderea urnelor ca USR-PLUS este acum o forta politica matura care a dovedit ca poate rezista si ca poate creste intr-o competitie directa cu vechile.

Dacian Ciolos: Am votat pentru oameni care nu-si doresc hotia sub nicio forma a ei

Dacian Ciolos, liderul PLUS, a spus imediat dupa iesirea de la urne ca a ales sa voteze pentru oamen.

Dacian Ciolos: Am votat pentru oameni noi in politica. Oameni care nu vor hotie, oameni care nu vor privilegii.

Alegeri parlamentare 2020. Dacian Ciolos, copresedinte al USR-PLUS, a declarat, dupa votul de duminica dimineata, ca a pus stampila pe buletinele de votare care sunt cu oameni noi in politica si care nu vor privilegii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )