Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reactia lui Ciolos dupa demisia lui Ludovic Orban

Antena3 Antena3,
Reactia lui Ciolos dupa demisia lui Ludovic Orban

Co-presedintele USR PLUS Dacian Ciolos a declarat, luni seara, ca daca presedintele Klaus Iohannis il va propune pentru functia de premier, este pregatit sa isi asume aceasta responsabilitate. continuă pe Antena3

Ciolos, despre demisia lui Orban: Era nevoie de un semnal ca se poate trece mai departe la negocieri pentru guvern Daca presedintele ma va desemna premier, sunt gata sa-mi asum

Copresedintele Aliantei USR-PLUS, Dacian Ciolos, spune despre demisia lui Ludovic Orban din functia de premier ca era nevoie de un semnal ca se poate trece mai departe la negocieri pentru formarea unei majoritati si desemnarea unui premier. El afirma ca este gata sa isi asume responsabilitatea guvernarii ca sef al executivului, insa la negocieri nu se poate merge cu conditii ultimative.

Dacian Ciolos, reactie dupa demisia lui Orban: Lasa cale libera presedintelui ca dupa consultari savina cu o propunere care sa insemne un nou inceput USR PLUS se va prezenta cu propria propunere de premier

Dacian Ciolos a reactionat luni seara dupa demisia anuntata de Ludovic Orban. Potrivit liderului USR PLUS, aceasta decizie deschide calea catre formarea unei coalitii de centru-dreapta: Cred ca asta lasa.

Mircea Badea, dupa demisia premierului Orban: O forma de viata iresponsabila si debila

Mircea Badea a taxat gestul premierului Ludovic Orban de a demisiona din functia de premier, dupa rezultatul sub asteptari obtinut de Partidul National Liberal in alegerile parlamentare.

Cristoiu: Ludovic Orban ar trebui sa-si dea demisia din functia de presedinte PNL

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat, luni seara, la Antena 3, decizia lui Ludovic Orban de a depune mandatul de premier. Potrivit acestuia, Orban ar trebui sa demisioneze din functia de presedinte al PNL, dupa rezultatul dezastruos inregistrat de liberali la parlamentare.

Ludovic Orban isi depune mandatul de prim-ministru: Guvernul, dupa demisia mea, va fi condus de un membru al cabinetului care va fi desemnat de Presedintele Romaniei

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat ca isi depune mandatul de prim-ministru. Dupa demisia sa, Guvernul va fi condus de un membru al cabinetului care va fi desemnat de Presedintele.

Ce i-a promis Klaus Iohannis lui Ludovic Orban ca va primi, dupa demisia din functia de prim-ministru

Incep sa se clarifice imprejurarile demisiei lui Ludovic Orban din functia de prim ministru, act care a antrenat si demisia automata a cabinetului sau.

Reuters a publicat stirea cu demisia lui Ludovic Orban ilustrand cu poza lui Viktor Orban

Se intampla si la case mai mari. Agentia de presa Reuters a publicat rapid o stire cu demisia premierului roman Ludovic Orban din fruntea guvernului, doar ca a ilustrat din greseala cu poza premierul maghiar Viktor Orban.

Cine este premierul Romaniei in locul lui Ludovic Orban. Decizia de ultim moment

Dupa demisia prim-ministrului Romaniei, intrebarea care sta acum pe buzele tuturor romanilor este cine va fi premier in locul lui Ludovic Orban?!. Iata cine este foarte posibil sa il inlocuiasca. UPDATE Pana la urma, Klaus Iohannis a decis ca Nicolae Ciuca sa fie desemnat premier interimar al Romaniei, pentru urmatoarele 45 de zile. Ciuca .

Alegeri parlamentare 2020. Oficial. Ludovic Orban isi da demisia din functia de premier. Am facut tot ce e omeneste posibil

Alegeri parlamentare 2020. Ludovic Orban a anuntat luni seara ca isi da demisia din functia de premier, la aproape un an de cand a ajuns in aceasta functie. Demisia vine in urma scorului slab al PNL la alegerile parlamentare.

Ludovic Orban isi da demisia din functia de prim-ministru al Romaniei

Ludovic Orban, presedintele PNL, isi da demisia din functia de prim-ministru al Romaniei. Potrivit unor surse Antena 3, Ludovic Orban isi depune mandatul, iar vicepremierul Raluca Turcan urmeaza sa devina premier interimar.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )