Libnet.ro
UNICEF

22:30

Dacian Ciolos spune ca nu este important scorul PLUS la europarlamentare

Antena3 Antena3,
Dacian Ciolos spune ca nu este important scorul PLUS la europarlamentare

Liderul partidului PLUS, Dacian Ciolos, a declarat vineri, la Timisoara, ca, pentru Alianta USR-PLUS miza alegerilor europarlamentare nu este scorul pe care il va obtine, ci numarul romanilor care vor fi. continuă pe Antena3

VIDEO Dacian Ciolos, dupa decizia BEC: A venit momentul sa ne scuturam de dragnism si de pesedism prin vot

Dacian Ciolos, presedintele PLUS, a organizat marti, 7 martie, o conferinta de presa speciala la Timisoara, dupa ce Biroul Electoral Central BEC) a respins cererea de inscriere in competitia electorala a Aliantei 2020 USR-PLUS pentru alegerile europarlamentare.

Dacian Ciolos, despre o posibila arestare a lui Liviu Dragnea: O sa vina si acel moment

Liderul PLUS, fostul premier Dacian Ciolos, a venit marti, 5 martie, la Pitesti pentru a se intalni cu simpatizantii si pentru a se alatura voluntarilor argeseni care participa la campania de strangere de semnaturi pentru sustinerea candidatilor Aliantei 2020 USR PLUS) la alegerile europarlamentare.

VIDEO Prima reactie a lui Dacian Ciolos in scandalul iscat de declaratiile Oanei Bogdan: Presa e de vina

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a afirmat marti, la Ramnicu Valcea, ca nu este in regula modul in care au fost interpretate declaratiile Oanei Bogdan, care a pledat, intr-un comentariu pe Facebook, pentru renuntarea la dreptul la proprietate. Ciolos sustine ca Oana Bogdan e un antreprenor de succes, care a valorificat proprietatea privata.

Dacian Ciolos, ramas fara argumente, trece la amenintari: O sa ii chem la tribunal pe oamenii care fac afirmatii nefondate la adresa PLUS

Dacian Ciolos, liderul PLUS, a transmis ca ii va chema in tribunal pe cei care fac afirmatii nefondate despre partidul pe care il conduce. Asta dupa ce a tinut sa bata obrazul presei pentru modul in care a.

Dacian Ciolos, cu pancarta in capitala Banatului: Libertatea a inceput la Timisoara. E timpul sa o recastigam

Dacian Ciolos, presedintele PLUS, s-a fotografiat cu o pancarta in Piata Victoriei din Timisoara. Liderii PLUS se intalnesc vineri, 8 martie, cu sustinatorii din Banat.

DACIAN CIOLOS: Bugetul a intarziat nepermis de mult si a fost prost facut

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, a declarat, astazi, la Resita, ca Legea bugetului de stat a fost nepermis de mult amanata si, totodata, ca bugetul a fost prost facut si de aceea a fost intors in Parlament.

Dacian Ciolos: O sa ii chem la tribunal pe oamenii care fac afirmatii nefondate la adresa partidului

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, a declarat miercuri la Targu Jiu ca ii va chema la tribunal pe cei care fac afirmatii nefondate la adresa partidului, subliniind ca dupa ce a consfintit alianta cu USR, au aparut tot felul de zvonuri si interpretari.

Eugen Tomac, critici dure pentru Dacian Ciolos: Sustineti traseismul in politica? Defilati cu politruci precum Cristian Preda (VIDEO)

Presedintele PMP, Eugen Tomac, l-a criticat, marti, pe Dacian Ciolos pentru apropierea sa de Cristian Preda, europarlamentar ales din partea PMP care a schimbat tabara. Partidul dlui Ciolos vine si spune ca.

CONSULUL REPUBLICII FEDERALE GERMANIA, HANS E. TISCHLER: Este important si binevenit faptul ca NATO va avea un comandament la Sibiu.

In Sibiu exista o prezenta militara puternica care este de secole. inainte de reintregire deja existau multe cazarmi si trupe si Romania este un important partener NATO, de aceea este important si binevenit ca structura NATO sa aiba o reprezentanta si la Sibiu, a declarat consulul german, Hans E. Tischler, azi, intr-o intalnire cu presa.

BEC a respins candidatura Aliantei USR-PLUS la europarlamentare. Care e motivul. Barna si Ciolos acuza: Decizie politica la presiunea lui Dragnea

Biroul Electoral Central BEC) a respins azi cererea de inscriere in competitia electorala a Aliantei 2020 USR PLUS pentru alegerile europarlamentare. Motivul: Dan Barna si Dacian Ciolos nu ar figura ca presedinti ai USR, respectiv PLUS in Registrul partidelor politice. Este o decizie politica luata la presiunile regimului corupt instaurat de Liviu Dragnea in Romania, acuza cei doi lideri ai Aliantei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )