Libnet.ro
UNICEF

13:15

Dacian Ciolos: Sunt profund socat de antentatele teribile din Paris, trebuie sa combatem si mai mult terorismul

Hotnews Hotnews,
 Dacian Ciolos: Sunt profund socat de antentatele teribile din Paris, trebuie sa combatem si mai mult terorismul

Premierul desemnat Dacian Ciolos, a carui sotie este cetatean francez si care a urmat mai multe studii in Franta, s-a declarat profund socat de masacrul din Paris si a spus ca trebuie sa facem si mai mult impotriva terorismului si ideologiilor radicale. continuă pe Hotnews

Ciolos: Sunt profund socat de atentatele teribile de la Paris

Premierul desemnat Dacian Ciolos se declara profund socat de atentatele teroriste de vineri noaptea din Paris, scriind intr-un mesaj pe pagina sa personala de Facebook ca din pacate, este inca o dovada ca trebuie sa facem mai mult pentru a combate terorismul, ura si ideologiile radicale.

Atentate Paris. Ciolos: Sunt profund socat

Premierul desemnat Dacian Ciolos se declara profund socat de atentatele teroriste de vineri noaptea din Paris, scriind intr-un mesaj pe pagina sa personala de Facebook ca din pacate, este inca o dovada ca trebuie sa facem mai mult.

Dacian Ciolos: Sunt profund socat de atentatele teribile de la Paris

Premierul desemnat Dacian Ciolos se declara profund socat de atentatele teroriste de vineri noaptea din Paris, scriind intr-un mesaj pe pagina sa personala de Facebook ca din pacate, este inca o dovada ca.

Cum se aduna voturile pentru Guvernul Dacian Ciolos

Sustinerea neconditionata a UNPR pentru Guvernul Dacian Ciolos va schimba majoritatea din Parlament si va determina trecerea PSD in Opozitie. Gabriel Oprea, dat jos de strada din functia de ministru, face in continuare jocurile in Parlament.

Surse: Dacian Ciolos ar putea prezenta, sambata, noul Guvern

Premierul desemnat, Dacian Ciolos, ar putea prezenta, sambata, ministrii din noul Guvern.

Coincidente formidabile. Cate lucruri il leaga pe Dacian Ciolos de marele Iuliu Maniu: ambii din Salaj, context politic similar, numiri pe 10 noiembrie

Dacian Ciolos, premierul desemnat de presedintele Klaus Iohannis pentru formarea unui nou Guvern, tehnocrat, are in comun cu Iuliu Maniu nu doar judetul de origine, Salaj, ci si mai multe alte elemente, concretizate in coincidente formidabile.

Dacian Ciolos s-a intalnit cu partidele politice

ACTUALIZARE 21:54 UDMR il accepta in noul guvern pe Sorin Cimpeanu, insa nu si pe Bogdan Aurescu Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat in aceasta seara, dupa intalnirea cu premierul desemnat Dacian Ciolos, ca il accepta in noul cabinet pe premierul interimar, Sorin Cimpeanu, insa nu si pe ministrul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu, transmit surse din presa. *ACTUALIZARE 20:13 Kelemen Hunor: UDMR poate sustine Cabinetul Ciolos, dar se va pronunta dupa ce va vedea ministrii propusi *ACTUALIZARE 19:42 Daniel Constantin: Legea bugetului, primul test major al noului Guvern *ACTUALIZARE 19:20 PND: Desemnarea lui Ciolos, o palma data suveranitatii Romaniei *ACTUALIZARE 19:03 Tariceanu: Nu am luat o decizie in legatura cu votul de investire a Cabinetului Ciolos *ACTUALIZARE 17:48 UNPR il va sprijini pe Dacian Ciolos in Parlament * Tariceanu: Dacian Ciolos ar putea prezenta lunea viitoare echipa si programul de guvernare.

Dacian Ciolos a avut o intalnire cu Donald Tusk si Jean-Claude Juncker pe aeroportul Otopeni. / Comisia Europeana: Continuam sa lucram impreuna pentru Europa

Premierul desemnat Dacian Ciolos si premierul interimar Sorin Cimpenu au avut, sambata dupa-amiaza, o intalnire cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk, pe aeroportul Otopeni. Juncker si Tusk au facut o escala la Bucuresti pentru a se intalni cu premierul desemnat Dacian Ciolos in drumul spre Turcia, unde cei doi oficiali europeni participa la summit-ul G20 de la Ankara.

Dacian Ciolos, discutie cu ministrul Finantelor. Cand va fi gata bugetul pe 2016

Premierul desemnat, Dacian Ciolos, a discutat, vineri, la sediul Guvernului, cu ministrul Finantelor, Dacian Ciolos, despre legea bugetului de stat pe 2016. La discutii au fost prezenti si prim-ministrul interimar Sorin Cimpeanu si ministrul Fondurilor Europene Marius Nica.

Deputatul-zvastica a recidivat. Sorin Iacoban, mesaje nationaliste pe Facebook dupa desemnarea lui Dacian Ciolos pe functia de prim-ministru

Parlamentarul PSD Sorin Iacoban a postat pe Facebook, in cursul zilei de miercuri, un material de tip nationalist in care vizati erau atat presedintele Klaus Iohannis, sefa DNA, Laura Codruta Kovesi si prim-ministrul desemnat Dacian Ciolos.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )