Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ciolos: Sunt profund socat de atentatele teribile de la Paris

România Liberă România Liberă,
Ciolos: Sunt profund socat de atentatele teribile de la Paris

Premierul desemnat Dacian Ciolos se declara profund socat de atentatele teroriste de vineri noaptea din Paris, scriind intr-un mesaj pe pagina sa personala de Facebook ca din pacate, este inca o dovada ca trebuie sa facem mai mult pentru a combate terorismul, ura si ideologiile radicale. continuă pe România Liberă

Dacian Ciolos: Sunt profund socat de antentatele teribile din Paris, trebuie sa combatem si mai mult terorismul

Premierul desemnat Dacian Ciolos, a carui sotie este cetatean francez si care a urmat mai multe studii in Franta, s-a declarat profund socat de masacrul din Paris si a spus ca trebuie sa facem si mai mult impotriva terorismului si ideologiilor radicale.

Atentate Paris. Ciolos: Sunt profund socat

Premierul desemnat Dacian Ciolos se declara profund socat de atentatele teroriste de vineri noaptea din Paris, scriind intr-un mesaj pe pagina sa personala de Facebook ca din pacate, este inca o dovada ca trebuie sa facem mai mult.

Dacian Ciolos: Sunt profund socat de atentatele teribile de la Paris

Premierul desemnat Dacian Ciolos se declara profund socat de atentatele teroriste de vineri noaptea din Paris, scriind intr-un mesaj pe pagina sa personala de Facebook ca din pacate, este inca o dovada ca.

FOTO. Presa franceza, despre atentatele din Paris: De aceasta data, este razboi

Intreaga presa a titrat, sambata, despre atentatele din Paris, soldate cu sute de morti si raniti.

EXCLUSIV. Cum s-au vazut atentatele din Paris de pe stadion. Marturia unui jurnalist francez, pentru Rl

Jurnalistul francez Mathieu Sarfati, de la TV5 Monde, a povestit, pentru Romania libera, cum a trait atentatele din Paris, Franta. El se afla impreuna cu fiul sau de 7 ani la meci, pe stadionul Stade de France.

Primele reactii ale liderilor europeni, dupa atentatele din Paris

Liderii europeni, dar si presedintele american si-au exprimat, vineri seara, sprijinul pentru societatea franceza, dupa atentatele din Paris, in urma carora zeci de persoane au murit si sute de persoane au fost ranite.

Regina Elisabeta, socata de atentatele din Paris

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii s-a declarat profund socata si intristata, dupa valul de atentate de la Paris.

Atentate teroriste la Paris. Premierul interimar Sorin Cimpeanu i-a convocat la Guvern pe ministrii de Interne si Externe

Premierul interimar Sorin Cimpeanu i-a convocat sambata, la Palatul Victoria, pe ministrii de Interne si de Externe pentru discutarea masurilor interne care ar putea fi luate dupa atentatele de la Paris.

Reteaua terorista Stat Islamic revendica atentatele din Paris

Reteaua terorista sunnita Stat Islamic, activa in principal in Siria si Irak, a revendicat atentatele de la Paris, soldate cu aproape 130 de morti, calificandu-le un miracol, informeaza publicatia britanica The Independent, citata de Mediafax.

Hashtagul prayforparis, viral dupa atentatele din Paris: Mii de internauti si artisti, solidari cu Franta

Dupa atentatele teroriste de vineri noaptea, de la Paris, mii de oameni au transmis, pe Twitter, mesaje de condoleante pentru victime si de sustinere pentru Franta, folosind hashtagul prayforparis.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2633 seconds )