Libnet.ro
UNICEF

23:30

Dan Antonescu: Dinca e un ciudat. E posibil sa fi aruncat o parte din cadavrul Luizei in Dunare, alta in padure

Adevărul Adevărul,
Dan Antonescu: Dinca e un ciudat. E posibil sa fi aruncat o parte din cadavrul Luizei in Dunare, alta in padure

Criminologul Dan Antonescu a declarat luni ca e posibil ca Gheorghe Dinca sa fi aruncat o parte din corpul Luizei in Dunare si o alta parte in padure. Afirmatiile vin in contextul in care mai multe surse au precizat ca anchetatorii ar fi gasit ramasite umane intr-o padure din apropiere de Caracal. continuă pe Adevărul

Expertul criminolog Dan Antonescu: Gheorghe Dinca s-a dat de gol cand a facut asta! Unde ar fi acum Alexandra!

Expertul criminolog Dan Antonescu a identificat o posibila dovada a faptului ca Gheorghe Dinca nu ar fi ucis-o pe Alexandra ci, de fapt, aceasta a fost livrata de individ unei retele de traficanti de carne.

Dan Antonescu, fost sef al Serviciului Omoruri, despre dosarul Caracal: Gheorghe Dinca minte in ancheta, iar Alexandra Macesanu ar putea fi in viata

In cazul Caracal, expertul criminalist Dan Antonescu nu exclude posibilitatea ca Alexandra Macesanu sa fi cazut victima a traficantilor de carne vie, lucru care inseamna ca poate fi in viata in acest moment. Este un sport national in acea zona. Practic, ca este unul dintre domeniile de activitate ale interlopilor din Caracal. Ea putea fi foarte usor scoasa din tara pentru ca zona de frontiera e foarte aproape, spune expertul.

Criminologul Dan Antonescu, despre cazul Caracal: Eu am mari dubii. Dinca este un bolnav psihic, cu o inteligenta sub medie, dar cu o viclenie nativa (VIDEO)

Ipoteza ca Alexandra Macesanu sa fi fost arsa chiar in curtea lui Gheorghe Dinca naste inca semne de intrebare din partea specialistilor. Criminologul Dan Antonescu, invitat in platourile B1 TV, a spus ca de.

Dan Antonescu, semne de intrebare privind raportul INML

Expertul crimonolog Dan Antonescu lanseaza mari semne de intrebare cu privire la raportul INML in cazul Alexandrei Macesanu. Raportul INML a confirmat ca oasele din butoiul gasit in curtea lui Gheorghe.

Ploi torentiale si vijelii in mare parte din tara, pana sambata seara

Ploi torentiale si vijelii sunt anuntate pentru mare parte din tara pana sambata seara, iar Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua atentionari Cod galben.

Fiica lui Dinca: Niciunul dintre membrii familiei nu face parte din nicio banda de traficanti!

Fiica lui Gheorghe Dinca a vorbit, pentru prima oara, despre crimele pe care tatal sau a recunoscut ca le-a comis. Daniela a dezmintit informatiile date de omul de afaceri Nicolae Cilan, care a declarat ca.

Fiica lui Gheorghe Dinca: Nu mi-am mai vazut tatal de anul trecut. Ne dezicem. Nu facem parte din nicio banda de traficanti

Daniela Dinca, fiica barbatului care le-ar fi ucis pe cele doua adolescente din Olt, a facut primele declaratii despre cazul Caracal, dar si despre acuzatiile aduse de omul de afaceri Nicolae Cilan, care a afirmat ca femeia s-ar fi oferit sa le faca rost de fete unor oameni de afaceri italieni. Femeia a declarat pentru Adevarul ca nu si-a mai vazut tatal de anul trecut, iar toate acuzatiile la adresa ei reprezinta calomnii si nu vor ramane asa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2482 seconds )