Libnet.ro
UNICEF

06:30

Expertul criminolog Dan Antonescu: Gheorghe Dinca s-a dat de gol cand a facut asta! Unde ar fi acum Alexandra!

Antena3 Antena3,
Expertul criminolog Dan Antonescu: Gheorghe Dinca s-a dat de gol cand a facut asta! Unde ar fi acum Alexandra!

Expertul criminolog Dan Antonescu a identificat o posibila dovada a faptului ca Gheorghe Dinca nu ar fi ucis-o pe Alexandra ci, de fapt, aceasta a fost livrata de individ unei retele de traficanti de carne. continuă pe Antena3

De ce nu spune Gheorghe Dinca unde a ascuns cadavrele victimelor sale? Explicatia este infioratoare

Gheorghe Dinca a recunoscut ca le-a omorat pe Alexandra si Luiza, insa nu le-a indicat precis si locul unde ar fi aruncat trupurile celor doua. Expertul criminalist Dan Antonescu considera ca, cel.

Gheorghe Dinca, profilul unui criminal in serie. Specialist criminolog: ii este teama sa arate unde a fost omorata Alexandra. Locul acela poate fi punctul final si a altor victime

Specialistul criminolog Dan Antonescu a vorbit despre modul in care ar fi operat Gheorghe Dinca, in cazul crimelor din Caracal. Se contureaza profilul unui criminal in serie si afirm acest lucru sub rezerva,.

Dan Antonescu, fost sef al Serviciului Omoruri, despre dosarul Caracal: Gheorghe Dinca minte in ancheta, iar Alexandra Macesanu ar putea fi in viata

In cazul Caracal, expertul criminalist Dan Antonescu nu exclude posibilitatea ca Alexandra Macesanu sa fi cazut victima a traficantilor de carne vie, lucru care inseamna ca poate fi in viata in acest moment. Este un sport national in acea zona. Practic, ca este unul dintre domeniile de activitate ale interlopilor din Caracal. Ea putea fi foarte usor scoasa din tara pentru ca zona de frontiera e foarte aproape, spune expertul.

Gheorghe Dinca va fi testat cu detectorul de minciuni. Barbatul si-a dat acordul

Gheorghe Dinca va fi testat cu detectorul de minciuni, a anuntat, miercuri, procurorul-sef al DIICOT, Felix Banila. Barbatul care a rapit cele doua fete in Caracal si-a dat acordul pentru a face testul cu aparatul poligraf. El se afla in acest moment la Spitalul Penitenciar Jilava, unde este supus unei expertize psihiatrice. Gheorghe Dinca va .

Gheorghe Dinca ar fi fost AMANTUL unei judecatoare din Caracal. Alexandru Cumpanasu, pentru B1.RO: ii stiu si numele, l-am dat Politiei, dar n-am primit nici cel mai mic raspuns (VIDEO)

Informatia soc a zilei de joi in cazul fetelor disparute din Caracal a fost lansata public de Alexandru Cumpanasu. Acesta sustine, nici mai mult nici mai putin, ca suspectul principal, Gheorghe Dinca, ar fi fo.

Marturia-soc facuta de Gheorghe Dinca, anchetatorilor. Criminalul ar fi pus-o pe Alexandra intr-un butoi si i-a dat foc - SURSE

Noi declaratii explozive apar in cazul mortii Alexandrei Macesanu. Potrivit unor surse, Gheorghe Dinca a explicat modul cum a reusit sa scape de cadavrul fetei. Criminalul din Caracal ar fi pus cadavrul intr-un.

Gheorghe Dinca, audiat noua ore la DIICOT: M-a rugat domnul procuror sa nu va dau detalii

Gheorghe Dinca a fost scos in urma cu doar cateva ore de la audieri, din sediul DIICOT. Acesta a dat declaratii in fata procurorilor timp de noua ore. Barbatul aspus din nou ca le-a ucis pe.

Gheorghe Dinca, audiat noua ore la DIICOT. Avocat: M-a rugat domnul procuror sa nu va dau detalii

Gheorghe Dinca a fost scos in urma cu doar cateva ore de la audieri, din sediul DIICOT. Acesta a dat declaratii in fata procurorilor timp de noua ore. Barbatul aspus din nou ca le-a ucis pe.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Seful DIICOT, Felix Banila: Gheorghe Dinca va fi testat cu aparatul poligraf (VIDEO)

Seful DIICOT Felix Banila a anuntat miercuri ca Gheorghe Dinca va fi testat cu aparatul poligraf. Avem si consimtamantul dat de inculpat in acest sens, urmeaza sa fie testat, a spus.

EXPERTUL FISCAL DAN SCWARTZ: Dobanzile la depozite vor ramane netentante

Bancile din Romania nu vor majora dobanzile la depozite intr-un orizont de timp foarte apropiat, in contextul in care Banca Nationala a Romaniei BNR) nu pare ca ar avea in plan sa modifice, in vreun fel, dobanda cheie, este de parere expertul fiscal Dan Schwartz, managing partner RSM.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )