Libnet.ro
UNICEF

18:00

Dan Balan a castigat cel mai important premiu din industria muzicala ruseasca.

România Liberă România Liberă,
Dan Balan a castigat cel mai important premiu din industria muzicala ruseasca.

Artistul moldovean Dan Balan si-a mai adaugat un premiu la colectia sa de trofee muzicale. Artistul a fost desemnat invingator la categoria Cel mai Bun Interpret Best Male Singer) din cadrul premiilor rusesti Music Box. Decernarea premiilor Music Box a avut marti seara la palatul din Kremlin, Moscova. Pe piata muzicala din Rusia, premiile Music Box sunt echivalentul celebrelor premii MTV. Fanii au fost cei care au hotarat castigatorul, iar cu ajutorul lor, artistul moldovean a reusit sa . continuă pe România Liberă

Adam Levine, solistul grupului Maroon 5, a fost ales cel mai sexy barbat din lume

Adam Levine, solistul tatuat al grupului Maroon 5, a fost ales cel mai sexy barbat din lume in anul 2013 de catre revista americana People, care si-a prezentat marti seara clasamentul, scrie AFP.

Solistul Maroon 5, Adam Levine, declarat cel mai atragator barbat din lume de revista People

Revista People l-a incoronat pe solistul trupei Maroon 5,Adam Levine, drept cel mai atragator barbat din lume. Ca muzician, ai fantezii de genul ca vei castiga premiul Grammy, dar la asta nu ma.

Bursele europene au scazut, dupa ce ieri au atins cel mai ridicat nivel din 2008

Actiunile marilor companii europene au incheiat sedinta de tranzactionare de marti in scadere, de la cel mai ridicat nivel din 2008, in urma reducerii de catre Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE) a estimarilor privind cresterea economiei mondiale in acest an si 2014, potrivit presei internationale.

HOT! Glorya lanseaza cel mai sexy videoclip din Romania CASI, CASI!

La fix doua saptamani, de la lansarea noului ei single, CASI CASI, Glorya, impreuna cu echipa de la TommoProduction, scot cel mai sexy videoclip de pe piata muzicala din Romania. Cu un look de zile mari, artista ne aduce in atentie imaginile provocatoare ale celor mai cunoscuti iepurasi Playboy, de la noi, imagini care subliniaza .

Adam Levine, cel mai sexy barbat din lume! Vezi top 12!

Revista People a desemnat topul celor mai sexy barbati din lume in anul 2013, iar in fruntea clasamentului se afla nimeni altul decat liderul trupei Maroon 5, Adam Levine. Liderul din 2012, actorul Channing Tatum, nu se regaseste acum nici macar in topul primilor 12 clasati.

Mickey Mouse, cel mai celebru soricel din istorie, implineste 85 de ani

Mickey Mouse, soricelul desenat de Walt Disney in 1928, care a devenit mascota a companiei Disney, implineste, pe 18 noiembrie, 85 de ani de la prima lui aparitie intr-un film de animatie, intitulat Steamboat.

Mickey Mouse, cel mai celebru soricel din istorie, implineste 85 de ani

Mickey Mouse, soricelul desenat de Walt Disney in 1928, care a devenit mascota a companiei Disney, implineste, pe 18 noiembrie, 85 de ani de la prima lui aparitie intr-un film de animatie, intitulat Steamboat.

Madonna, cel mai bine platit muzician in Topul Forbes, ramane Material Girl

Cantareata americana Madonna este artistul cel mai bine platit din lume, incasand venituri de 125 milioane de dolari intr-un an, pana in iunie, afirma revista Forbes, preluata de AFP. Sau, dupa cum noteaza Reuters, Madonna ramane Material Girl.

Romanii dau noroc tot mai rar. Cum a ajuns piata berii la cel mai redus nivel din 2008

Piata berii a scazut in primele 8 luni cu 8% fata de aceeasi perioada din 2012, pe fondul cresterii accizei la inceputul anului, iar reducerea consumului de bere are impact inclusiv asupra industriei ospitalitatii, a declarat marti Constantin Bratu,.

Dan Balan a fost declarat cantaretul anului in Rusia

Artistul din Republica Moldova, Dan Balan, a fost declarat cel mai bun cantaret al anului in Federatia Rusa. Piesa Lendo Calendo a adunat peste 2. 000 de voturi.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )