Libnet.ro
UNICEF

11:00

HOT! Glorya lanseaza cel mai sexy videoclip din Romania CASI, CASI!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Glorya lanseaza cel mai sexy videoclip din Romania CASI, CASI!

La fix doua saptamani, de la lansarea noului ei single, CASI CASI, Glorya, impreuna cu echipa de la TommoProduction, scot cel mai sexy videoclip de pe piata muzicala din Romania. Cu un look de zile mari, artista ne aduce in atentie imaginile provocatoare ale celor mai cunoscuti iepurasi Playboy, de la noi, imagini care subliniaza . continuă pe Devorator Monden

Bursele europene au scazut, dupa ce ieri au atins cel mai ridicat nivel din 2008

Actiunile marilor companii europene au incheiat sedinta de tranzactionare de marti in scadere, de la cel mai ridicat nivel din 2008, in urma reducerii de catre Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE) a estimarilor privind cresterea economiei mondiale in acest an si 2014, potrivit presei internationale.

Mickey Mouse, cel mai celebru soricel din istorie, implineste 85 de ani

Mickey Mouse, soricelul desenat de Walt Disney in 1928, care a devenit mascota a companiei Disney, implineste, pe 18 noiembrie, 85 de ani de la prima lui aparitie intr-un film de animatie, intitulat Steamboat.

Mickey Mouse, cel mai celebru soricel din istorie, implineste 85 de ani

Mickey Mouse, soricelul desenat de Walt Disney in 1928, care a devenit mascota a companiei Disney, implineste, pe 18 noiembrie, 85 de ani de la prima lui aparitie intr-un film de animatie, intitulat Steamboat.

Romanii dau noroc tot mai rar. Cum a ajuns piata berii la cel mai redus nivel din 2008

Piata berii a scazut in primele 8 luni cu 8% fata de aceeasi perioada din 2012, pe fondul cresterii accizei la inceputul anului, iar reducerea consumului de bere are impact inclusiv asupra industriei ospitalitatii, a declarat marti Constantin Bratu,.

increderea investitorilor in economia Germaniei, la cel mai ridicat nivel dupa octombrie 2009

Increderea investitorilor in economia Germaniei a urcat, luna aceasta, la cel mai ridicat nivel dupa luna octombrie a anului 2009, semnaland ca redresarea continua chiar si dupa incetinirea cresterii din trimestrul al treilea, arata Bloomberg.

FOTOGALERIE Maserati Ghibli a fost lansat in Romania si a devenit cel mai accesibil model al marcii italiene

Maserati Ghibli limuzina premium italiana creata sa concureze cu BMW Seria 5, Mercedes-Benz Clasa E, Audi A6, Infiniti M si Lexus GS a fost lansata in Romania si este, oficial, cel mai accesibil model Maserati. Pretul de pornire este de 67. 704 euro cu TVA, valabil pentru versiunea cu motor turbo diesel de 3 litri 275 Cai Putere). La evenimentul de lansare amfitrion a fost dansatorul Mihai Petre, iar printre invitati s-au numarat designerul vestimentar Catalin Botezatu si actrita Dana Rogoz.

GfK: Al treilea trimestru, cel mai bun pentru piata bunurilor de folosinta indelungata

Al treilea trimestru a fost, pana acum, cel mai bun trimestru al lui 2013 pentru piata bunurilor de folosinta indelungata atat in ceea ce priveste valoarea totala inregistrata, de 410 milioane de euro cat si rata de crestere, de aproape 6% fata de acelasi trimestru al lui 2012, se arata intr-un comunicat al GfK Romania.

Actiunile europene, la cel mai ridicat nivel dupa anul 2008

Actiunile marilor companii europene au incheiat prima sedinta de tranzactionare a saptamanii la cel mai ridicat nivel dupa anul 2008, in urma informatiilor referitoare la cresterea peste asteptari a excedentului commercial din zona euro, in luna septembrie, care au atenuat temerile privind impactul cotatiei ridicate a euro, potrivit surselor de presa.

TOP CE: Volkswagen, cel mai mare investitor privat in cercetare-dezvoltare, la nivel mondial. Premiera pentru o companie din UE

Producatorul german de automobile Volkswagen este cel mai mare investitor privat in domeniul cercetarii si dezvoltarii, la nivel mondial, aceasta fiind pentru prima data incepand din 2004 cand o intreprindere din Uniunea Europeana ajunge in aceasta pozitie, a informat, luni, Reprezentanta Comisiei Europene in Romania.

Brazilia si-a ales noua Miss Bum Bum. Iata domnisoara cu cel mai frumos posterior

Brazilia si-a ales Regina Frumusetii intr-unul dintre cele mai disputate concursuri de frumusete. O tanara de 25 de ani a fost numita domnisoara cu cel mai frumos si apetisant. posterior din intreaga tara,.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )