Libnet.ro
UNICEF

22:15

Dan Barna anunta ca marti va exista un raport privind incendiul de la Institutul Matei Bals

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dan Barna anunta ca marti va exista un raport privind incendiul de la Institutul Matei Bals

Vicepremierul Dan Barna a anuntat ca marti va fi prezentat un raport cu privire la incendiul de la Institutul Matei Bals si a precizat ca ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu a avut o reactie responsabila, asumata si transparenta. continuă pe Ziarul Bursa

Vicepremierul Dan Barna anunta ca marti va exista un raport privind incendiul de la Institutul Matei Bals

Vicepremierul Dan Barna a anuntat ca marti va fi prezentat un raport cu privire la incendiul de la Institutul Matei Bals si a precizat ca ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu a avut o reactie responsabila, asumata si transparenta.

Vicepremierul Dan Barna anunta ca anul acesta se vor face reduceri din subventia de care beneficiaza partidele politice parlamentare

Vicepremierul Dan Barna anunta ca, in contextul in care Romania trebuie sa mentina un deficit bugetar in jurul a sapte procente din PIB, subventia de care beneficiaza partidele parlamentare va fi redusa.

DAN BARNA, DESPRE INCENDIUL DE LA MATEI BALS: Nu stim inca cu certitudine ce a dus la incendiu

Vicepremierul dan Barna anunta, vineri, ca nu se cunoaste deocamdata cauza producerii incendiului de la Institutul Matei Bals, dar sustine ca e foarte clar ca trebuie luate masuri foarte dure pentru respectarea regulilor. Orice &171;lasa ca merge si asa &187; poate sa aiba efecte pierderea ireparabila de vieti omenesti, afirma vicepremierul.

Vicepremierul USR Dan Barna, dupa incendiul de la Spitalul Matei Bals: Pare ca reusim sa invatam de la o tragedie la alta

Dan Barna surprinde dupa incendiul de la Spitalul Matei Bals din Bucuresti. Vicepremierul USR a declarat ca autoritatile par sa reuseasca sa invete de la o tragedie la alta. in primul rand,.

Barna anunta posibile disponibilizari in companiile de stat: Fiecare are propriile planuri de reorganizare

Vicepremierul Dan Barna afirma ca fiecare companie de stat are propriile planuri de reorganizare si Romania trebuie sa se incadreze, in 2021, intr-un deficit bugetar de maxim 7,2%, ceea ce ar putea duce si la disponibilizarea unor angajati care lucreaza in sistemul public.

Barna anunta ca Romania poate vaccina impotriva COVID-19 mai mult, dar nu primeste suficiente doze

Vicepremierul Dan Barna da asigurari ca Romania are suficiente centre de vaccinare pregatite ca sa poata imuniza mai multi oameni, insa pana la finalul lunii martie - inceputul lunii aprilie nu poate sa administreze mai multe doze de vaccin impotriva COVID-19 din cauza ca nu le primeste de la furnizori, o problema cu care se confrunta si celelalte state europene.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )