Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Barna, despre cele 25 de OUG: E o reactie de preventie a riscului semnificativ ca motiunea sa treaca

Hotnews Hotnews,
 Dan Barna, despre cele 25 de OUG: E o reactie de preventie a riscului semnificativ ca motiunea sa treaca

Adoptarea celor 25 de ordonante de urgenta de catre Cabinetul Orban reprezinta o reactie de preventie a riscului semnificativ ca motiunea sa treaca, afirma liderul USR, Dan Barna. El mai spune ca multe dintre masurile adoptate trebuiau luate de mult, pentru a avea ragazul sa iesim din criza. continuă pe Hotnews

Deputat PSD, despre cele 25 OUG date marti de PNL: O varza. A fost testamentul guvernului Orban

Valeriu Steriu a vorbit despre greseala guvernului Orban de a da 25 de ordonante de urgenta in seara premergatoare motiunii de cenzura.

Barna, despre cele 25 de OUG-uri: Multe dintre masurile adoptate erau necesare si urgente (VIDEO)

Presedintele USR, Dan Barna, a sustinut ca majoritatea masurilor adoptate marti de Guvernul PNL, prin Ordonanta de Urgenta, erau necesare si urgente. Barna a insistat ca toata aceasta situatie.

Orban, despre cele 25 de OUG-uri: Sunt indispensabile si genereaza doar efecte favorabile pentru Romania (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat ca toate cele 25 de ordonante de urgenta adoptate de Guvern in sedinta-maraton de marti sunt fundamentale si genereaza efecte pozitive pentru romani. Toate.

Dan Barna: Alianta USR-PLUS este pregatita sa intre la guvernare daca nu se va ajunge la anticipate Conditia, sa fie data OUG privind alegerea primarilor in doua tururi

Alianta USR-PLUS este pregatita sa participe, cu ministri, la o guvernare al carei prim obiectiv sa fie adoptarea unei ordonante de urgenta care sa instituie revenirea la alegerile de primari in doua tururi, dar numai daca majoritatea de sorginte pesedista din parlament va face imposibila organizarea anticipatelor, a anuntat liderul USR, Dan Barna.

Barna, despre pactul Ciolacu-Orban: Amintirea USL este una dintre cauzele care ne-a adus in criza politica de astazi; Nu votam motiunea de cenzura

USR anunta ca parlamentarii formatiunii vor vota la vedere si impotriva motiunii de cenzura depuse de PSD si UDMR impotriva Guvernului Orban. Dan Barna spune ca spera ca informatiile potrivit carora liderii PSD si PNL ar fi ajuns la o intelegere privind alegerea primarilor dintr-un singur tur de scrutin sa fie doar o stire si nu o realitate factuala.

DAN BARNA: Dupa ce premierul Orban i-a creat domnului Ponta grup parlamentar, domnul Ponta i-a doborat Guvernul

Presedintele USR, Dan Barna, anunta ca partidul pe care il conduce va merge la consultari cu presedintele Klaus Iohannis fara a propune un nume de prim ministru, Barna spunand ca exclude posibilitatea ca parlamentarii USR sa voteze un guvern condus de un social-democrat.

PNL, abuz de putere? Ce prevad cele 25 de OUG adoptate pana spre miezul noptii

PNL a stabilit un record greu de egalat pentru orice alt Guvern. A adoptat nu mai putin de 25 de OUG intr-o sedinta inceputa dupa-amiaza si terminata aproape de miezul noptii. PNL a.

Dan Barna anunta ca alianta USR-PLUS este dispusa sa participe, cu ministri, la guvernare

Presedintele USR, Dan Barna, a reiterat miercuri ca Alianta USR PLUS sustine dizolvarea Parlamentului si organizarea de alegeri anticipate, dar ca in cazul in care nu va exista o majoritate in acest sens, alianta este pregatita sa participe la o guvernare care sa vizeze prioritar revenirea la alegerile de primari in doua tururi.

Dan Barna: USR nu va merge la Cotroceni cu o propunere de premier

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, miercuri, dupa caderea Guvernului Orban, ca formatiunea pe care o conduce nu va merge la Cotroceni cu o propunere de premier.

Dan Barna, mesaj categoric in Parlament: USR nu voteaza motiunea de cenzura

Parlamentarii USR nu vor vota motiunea de cenzura, iar votul va fi unul la vedere, a declarat, luni, presedintele formatiunii, deputatul Dan Barna.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )