Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orban, despre cele 25 de OUG-uri: Sunt indispensabile si genereaza doar efecte favorabile pentru Romania (VIDEO)

B1 B1,
Orban, despre cele 25 de OUG-uri: Sunt indispensabile si genereaza doar efecte favorabile pentru Romania (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat ca toate cele 25 de ordonante de urgenta adoptate de Guvern in sedinta-maraton de marti sunt fundamentale si genereaza efecte pozitive pentru romani. Toate. continuă pe B1

Orban apara cele 25 de ordonante: Daca dai OUG 13 Noaptea, ca hotii, ca sa scape Dragnea din puscarie, aia intr-adevar este o ordonanta revoltatoare si anticonstitutionala

Premierul Ludovic Orban apara cele 25 de ordonante de urgenta adoptate marti seara, in sedinta de Guvern,inaintea votului pe motiunea de cenzura, aratand ca fiecare ordonanta a avut in spate o nevoie.

Deputat PSD, despre cele 25 OUG date marti de PNL: O varza. A fost testamentul guvernului Orban

Valeriu Steriu a vorbit despre greseala guvernului Orban de a da 25 de ordonante de urgenta in seara premergatoare motiunii de cenzura.

Dan Barna, despre cele 25 de OUG: E o reactie de preventie a riscului semnificativ ca motiunea sa treaca

Adoptarea celor 25 de ordonante de urgenta de catre Cabinetul Orban reprezinta o reactie de preventie a riscului semnificativ ca motiunea sa treaca, afirma liderul USR, Dan Barna. El mai spune ca multe dintre masurile adoptate trebuiau luate de mult, pentru a avea ragazul sa iesim din criza.

Barna, despre cele 25 de OUG-uri: Multe dintre masurile adoptate erau necesare si urgente (VIDEO)

Presedintele USR, Dan Barna, a sustinut ca majoritatea masurilor adoptate marti de Guvernul PNL, prin Ordonanta de Urgenta, erau necesare si urgente. Barna a insistat ca toata aceasta situatie.

Orban, despre acuzatiile lui Ponta legate de cura de dezalcoolizare: O mojicie si o minciuna nenorocita Nu stau sa ma dezvinovatesc

Premierul demis Ludovic Orban a catalogat drept o mojicie si o minciuna nenorocita atacul lui Victor Ponta, care l-a acuzat ca a fost la cura de dezalcoolizare. Dar sa spuna unde am fost, la ce clinica de dezalcoolizare am fost, daca vrea sa il mai creada cineva, a declarat Orban, miercuri seara, la Digi 24.

Orban, despre poza alaturi cu Dragnea, in geaca PSD: Eu n-am iesit cu geaca rosie pentru ca mi-ar fi fost rusine toata viata sa port geaca rosie

Premierul Ludovic Orban a dezvaluit miercuri, in timpul dezbaterii pentru motiunea de cenzura din Parlament, povestea fotografiilor in care acesta apare alaturi de Liviu Dragnea facand schimb de gecile care aveau culorile partidelor din care faceau parte.

Orban, despre modificarile propuse de Predoiu care ar crea o super-imunitate pentru magistrati: inca suntem departe de forma finala Asteptam opiniile celor din sistem

Proiectul de lege privind desfiintarea Sectiei speciale, contestat de o parte a magistratilor pe motiv ca ar consolida un soi de impunitate larga pentru magistrati prin doua propuneri de modificare a Legilor 303 si 317, este departe de forma finala, a declarat luni seara premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban, despre activitatea Guvernului pe care il conduce, la frumoasa varsta de 3 luni: Absolut impresionat

Premierul Ludovic Orban a calificat marti drept absolut impresionant ritmul de indeplinire a angajamentelor asumate de Guvernul pe care il conduce, la implinirea frumoasei varste de 3 luni.

PNL, abuz de putere? Ce prevad cele 25 de OUG adoptate pana spre miezul noptii

PNL a stabilit un record greu de egalat pentru orice alt Guvern. A adoptat nu mai putin de 25 de OUG intr-o sedinta inceputa dupa-amiaza si terminata aproape de miezul noptii. PNL a.

Kelemen Hunor: Sper ca CCR sa respinga toate cele 25 de ordonante de urgenta. Guvernul a comis un abuz de putere

Adoptarea a 25 de ordonante de urgenta reprezinta un abuz de putere al Guvernului PNL, spune Kelemen Hunor. Liderul maghiar spera ca Avocatul Poporului sa sesizeze Curtea Constitutionala si majoritatea ordonantelor sa fie respinse.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )