Libnet.ro
UNICEF

17:30

Dan Barna: Dupa rezultatele din 26 mai am primit telefoane foarte feng shui, inclusiv de la PSD

Hotnews Hotnews,
 Dan Barna: Dupa rezultatele din 26 mai am primit telefoane foarte feng shui, inclusiv de la PSD

Liderul USR Dan Barna a declarat vineri seara, la TVR 1, intrebat daca are semnale de la oameni din alte partide ca ar vrea sa se inscrie in USR, ca dupa rezultatele la europarlamentare a inceput sa primeasca telefoane foarte feng shui de la personalitati din ultimii 30 de ani din politica, inclusiv de la PSD, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

CURTEA CONSTITUTIONALA: Validarea referendumului din 26 mai, pe ordinea de zi

Curtea Constitutionala a Romanei CCR) va discuta, miercuri, validarea referendumului convocat de presedintele Klaus Iohannis si care s-a desfasurat odata cu alegerile pentru Parlamentul European din 26 mai.

Dan Barna, marturisire-soc: Am primit telefoane de la PSD

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat, vineri, ca dupa alegerile din 26 mai, tentatia multora a fost de a se lipi de Alianta USR PLUS, sustinand ca a primit telefoane foarte feng shui de la personalitati.

Dan Barna (USR): Dupa alegeri, am primit telefoane inclusiv de la PSD

Dupa alegerile din 26 mai, am inceput sa primesc telefoane foarte feng shui de la personalitati din ultimii 30 de ani din politica, inclusiv de la PSD, relateaza Agerpres, care citeaza o serie de declaratii.

Presedintele CCR a cerut lamuriri de la BEC, privind referendumul de pe 26 mai

Presedintele CCR cere lamuriri suplimentare, la BEC, in cee ce priveste referendumul pe justitie din 26 mai. Valer Dorneanu a intrebat BEC de ce numarul votantilor nu a fost identic la cele doua intrebari,.

Liderul USR, Dan Barna, valideaza Antena 3 si continua sa il atace pe Iohannis: Oamenii m-au recunoscut la frizerie dupa ce am fost la emisiunea patriarhului Gadea Nu exclud o candidatura la Primaria Sibiului

Liderul USR, Dan Barna, valideaza in continuare Antena 3, afirmand, intr-un interviu pentru g4media. ro, ca oamenii l-au recunoscut la frizerie dupa ce a fost la emisiunea lui Mihai Gadea. Barna mai spune ca nu.

Dan Barna, scenariu-bomba dupa intalnirea cu Iohannis de la Cotroceni

Liderul USR, Dan Barna, a fost, joi, la Cotroceni alaturi de ceilallti lider ai Opozitiei la invitatia presedintelui Klaus Iohannis. Dupa intalnire a fost extrem de activ si a acordat nu mai putin de trei.

Victor Ponta, despre discutia cu Dan Barna: Nu se poate sa stai cu mine la masa, sa bei cafea, sa discutam lucruri concrete, si dupa sa zici m-au certat colegii nu mai putem sta de vorba

Liderul Pro Romania Victor Ponta ii critica pe cei de la USR dupa intalnirea avuta cu liderul partidului, Dan Barna. Fostul premier a declarat ca Barna i-a spus ca nu mai poate discuta cu el pentru ca l-au.

Ion Cristoiu: Dupa parerea mea, ar trebui sa castige domnul Dan Barna alegerile prezidentiale

Klaus Iohannis a anuntat ca va candida pentru un nou mandat de presedinte. De asemenea, pe lista alegerilor prezidentiale se numara si Dan Barna, Florentin Pandele, Bogdan Stanoevici, Ramona Ioana Bruynseels.

Cine este sotia lui Dan Barna si unde lucreaza. Ce avere colosala au strans cei doi din contractele cu statul

Olguta Dana Totolici este sotia lui Dan Barna. Sa aflat unde lureaza aceasta si ce avere au reusit sa stranga cei doi de-a lungul timpului! Din ce au obtinut veniturile? Unde lucreaza sotia lui Dan Barna? Olguta Dana Totolici, sotia lui Dan Barna, se poate lauda cu un job de exceptie. Aceasta este Head of [] .

Liderul USR, Dan Barna, gafa in direct. Mircea Badea: Domnul Barna a fost foarte tare!

Mircea Badea a comentat, luni, pe pasa cu Sinteza zilei, prestatia pe care a avut-o liderul USR, Dan Barna in interviul acordat jurnalistului Marius Tuca. Domnul Barna a fost foarte tare. A zis noi nu ne.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )