Libnet.ro
UNICEF

09:30

Dan Barna, la Timisoara: Este primul loc unde vechiul primar a venit la instalarea noului primar. E ceva inedit

Adevărul Adevărul,
Dan Barna, la Timisoara: Este primul loc unde vechiul primar a venit la instalarea noului primar. E ceva inedit

Presedintele USR, Dan Barna, prezent la Timisoara, la ceremonia de instalare in functie a lui Dominic Fritz, s-a declarat surprins de prezenta lui Nicolae Robu la depunerea juramantului de catre Dominic Fritz. Da un mesaj de civilizatie, a declarat Barna. continuă pe Adevărul

DAN BARNA: Timisoara, singurul oras unde fostul primar a venit la ceremonia de investire a noului primar

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat, astazi, dupa investirea in functie a primarului Dominic Fritz, ca Timisoara este singurul oras din tara unde vechiul primar a participat la investirea succesorului, ceea ce denota civilizatie si normalitate in transferul de putere.

Dan Barna: Oamenii au inteles ca vechea clasa politica si-a terminat benzina si asteapta sa vina si USR-PLUS la guvernare

Dan Barna, presedinteleUSR, a vorbit, marti seara, in studioul B1 TV despre pozitia pe care a adoptat-o partidul pe care il conduce in ultimii patru ani, dar si depre faptul ca, daca vor ajunge la.

Dan Barna, dupa episodul Iordache: USR niciodata n-a inventat o minciuna de genul celei care ne-a fost noua servita in acele zile (VIDEO)

Dan Barna a vorbit, marti seara, in direct pe B1 TV, despre acuzatiile cu care s-a confruntat USR, in conditiile in care mai multi lideri politici au imputat Uniunii ca ar fi facilitat numirea lui Florin.

Samsung revine pe primul loc la smartphone-uri. Huawei scade puternic, Xiaomi depaseste Apple

Samsung a revenit pe primul loc la livrarile mondiale de smartphone-uri, cu 80 de milioane de unitati livrate trimestrul trecut, in timp ce Huawei a avut sub 52 de milioane de unitati din cauza restrictiilor impuse in SUA si Europa, arata datele IDC. Interesant, Xiaomi a trecut in premiera pe trei, depasind Apple, dar situatia se va schimba in ultimul trimestru dupa ce va incepe vanzarea iPhone 12.

Marturie dramatica dintr-un spital COVID din Bucuresti: Pacientii sunt intubati direct in Unitatea de Primiri Urgente, din cauza ca la Terapie Intensiva nu mai este niciun loc liber

Femeia aceea a fost intubata langa mine, in Unitatea de Primiri Urgente, din cauza ca la Terapie Intensiva nu mai sunt locuri, este marturia facuta pentru HotNews. ro, sub protectia anonimatului, de o pacienta infectata cu coronavirus, care a ajuns saptamana aceasta intr-un spital din Bucuresti, despre o alta pacienta, pe care a intalnit-o la spital. Marturia confirma o informatie care circula deja de cateva saptamani, recunoscuta de unii dintre medici, dar pe care autoritatile se feresc sa o rosteasca cu voce tare: in sectiile de Terapie Intensiva din spitalele COVID din unele orase, inclusiv Bucuresti, nu mai este niciun pat liber.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )