Libnet.ro
UNICEF

23:30

Marturie dramatica dintr-un spital COVID din Bucuresti: Pacientii sunt intubati direct in Unitatea de Primiri Urgente, din cauza ca la Terapie Intensiva nu mai este niciun loc liber

Hotnews Hotnews,
 Marturie dramatica dintr-un spital COVID din Bucuresti: Pacientii sunt intubati direct in Unitatea de Primiri Urgente, din cauza ca la Terapie Intensiva nu mai este niciun loc liber

Femeia aceea a fost intubata langa mine, in Unitatea de Primiri Urgente, din cauza ca la Terapie Intensiva nu mai sunt locuri, este marturia facuta pentru HotNews. ro, sub protectia anonimatului, de o pacienta infectata cu coronavirus, care a ajuns saptamana aceasta intr-un spital din Bucuresti, despre o alta pacienta, pe care a intalnit-o la spital. Marturia confirma o informatie care circula deja de cateva saptamani, recunoscuta de unii dintre medici, dar pe care autoritatile se feresc sa o rosteasca cu voce tare: in sectiile de Terapie Intensiva din spitalele COVID din unele orase, inclusiv Bucuresti, nu mai este niciun pat liber. continuă pe Hotnews

Un tanar din Bucuresti care a fost infectat cu Covid-19, transferat la Iasi. Medic: Acolo il asteapta Dumnezeu cu mila lui. Cum facem, domnilor dr. Bittman si Chiriac, intra la numaratoare sau nu?

Un medic din Bucuresti povesteste pe pagina sa de Facebook cazul unui tanar de 37 de ani infectat cu noul coronavirus, care s-a prezentat la camera de garda de la Spitalul Floreasca, si care urma sa plece tocmai.

Autoritatile, in alerta! Se intampla la toate cresele din Bucuresti dupa descoperirea unui focar de infectie

Anuntul trist al diminetii vine din partea primarului Sectorului 6, care a anuntat depistarea mai multor cazuri de COVID-19 intr-o cresa din sector. in urma controalelor efectuate, Ciprian Ciucu, a convocat imediat Consiliul Local pentru Situatii de Urgenta, luand decizia de a inchide cresa cu pricina. Masuri stricte se vor lua, de asemenea, in toate .

CORONAVIRUS |Nicusor Dan, despre carantinarea anumitor zone din Bucuresti: Aceasta masura este posibila (VIDEO)

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, joi seara, in cadrul Talk B1, moderat de Tudor Musat, ca masura carantinarii anumitor zone din Bucuresti este posibila, dupa ce Ministerul Sanatatii va.

Agroland deschide primul magazin de tip MEGA din Bucuresti si estimeaza vanzari de 750.000 euro, in primul an

Agroland inaugureaza primul magazin Agroland MEGA din Bucuresti, situat pe Soseaua Fundeni, care ocupa 550 metri patrati. Investitia in aceasta unitate se ridica la 150. 000 euro, fara stocuri, iar vanzarile din primul an de activitate sunt estimate la 750. 000 euro, conform unui comunicat trimis redactiei.

Ultima ora. Explozie puternica cu morti, intr-un bloc din Bucuresti. Zeci de persoane au fost evacuate de urgenta

Zi neagra pentru zeci de cetateni din Captiala, dupa ce un incendiu a izbucnit intr-un apartament situat intr-un bloc din zona Aleea Podul Giurgiu. Proprietarul locuintei a fost gasit mort, iar alti zeci de vecini au fost evacuati din cladire. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit de urgenta. Care este cauza incendiului Potrivit primelor .

Explozie intr-un bloc din Bucuresti. Un mort si mai multi raniti. Zeci de locatari evacuati

O puternica explozie s-a produs luni dimineata intr-un bloc de pe Aleea Podul Giurgiului din Bucuresti. O persoana a murit, iar alte cateva zeci au fost evacuate de pompieri, anunta Mediafax.

Poluarea din Bucuresti nu pleaca nicaieri: scuza autoritatilor pentru dezastrul din weekend

Capitala Romaniei tinde sa fie cel mai periculos oras din Romania in care sa-ti petreci viata, iar cifrele inregistrate in weekend confirma dezastrul din Bucuresti. Aerul tinde sa.

Cezar Irimia, presedinte Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer: Este inuman sa stam cate 10-12 ore la usa unui medic sa fim testati Covid

La Spitalul Fundeni din Bucuresti, pacientii cu cancer trec prin situatii critice. Ei sunt obligati, chiar si cu programare, sa stea inghesuiti ore intregi, pe un culoar al unitatii medicale unde asteapta sa fie testati pentru COVID. La bolnavii de cancer, testarea este obligatorie, pentru ca doar asa isi pot continua tratamentele de care le depinde viata.

VIDEO Firea cere redeschiderea scolilor din Bucuresti: Nu exista nicio justificare Cand erau doar doua cazuri de COVID in Capitala cerea inchiderea

In prima zi in care nu mai este primar general al Capitalei, Gabriela Firea ii cere prefectului Capitalei redeschiderea scolilor, spunand ca decizia inchiderii acestora este una injusta si ca nu exista nicio justificare. in martie, cand in Bucuresti erau doar doua cazuri de COVID-19, Firea sustinea ca inima de parinte ii spune ca ar fi potrivit sa fie inchise scolile.

Situatie ingrijratoare la Institutul Oncologic din Bucuresti. Bolnavii de cancer asteapta sa faca testul anti-Covid pe holuri, inainte de tratament

Situatie ingrijoratoare la Institutul Oncologic din Capitala. Oamenii stau intr-un spatiu inchis, in aglomeratie, pentru a li se face testul pentru coronavirus. Testul este obligatoriu inainte de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )