Libnet.ro
UNICEF

22:30

DAN BARNA, USR: Renate Weber - avocat al poporului, o situatie dureroasa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DAN BARNA, USR: Renate Weber - avocat al poporului, o situatie dureroasa

Presedintele USR, Dan Barna, considera ca Renate Weber nu este potrivita pentru a ocupa pozitia de avocat al poporului, aratand ca aceasta a acoperit in Parlamentul European problemele din Justitie, in timp ce USR il sustine pe Eckstein Kovacs Peter, care ar avea anvergura morala de a fi credibil in acest rol. continuă pe Ziarul Bursa

DAN BARNA, USR: Raportul GRECO nu este la dispozitia Guvernului

Presedintele USR, Dan Barna, considera ca cetatenii romani merita sa fie informati despre realitatile prezentate in raportul GRECO si, in acest sens, a cerut Guvernului sa faca public acest document.

DAN BARNA, USR: Raportul GRECO nu este la dispozitia Guvernului

Presedintele USR, Dan Barna, considera ca cetatenii romani merita sa fie informati despre realitatile prezentate in raportul GRECO si, in acest sens, a cerut Guvernului sa faca public acest document.

Dan Barna: Sper sa nu ajungem in situatia dureroasa cu Renate Weber ca avocat al poporului

Presedintele USR, Dan Barna, considera ca Renate Weber nu este potrivita pentru a ocupa pozitia de avocat al poporului, aratand ca aceasta a acoperit in Parlamentul European problemele din Justitie, in timp ce.

DAN BARNA: USR va adera la partidul liberal european ALDE

Uniunii Salvati Romania va adera la partidul Alianta Liberalilor si Democratilor pentru Europa ALDE) potrivit unei decizii luata, astazi, in Comitetul politic al partidului.

Avocatul Poporului. Dan Barna, atac la ALDE: Nu este potrivita

Presedintele USR, Dan Barna, considera ca Renate Weber nu este potrivita pentru a ocupa pozitia de a.

ALDE: Renate Weber, propusa pentru functia de Avocat al Poporului

Renate Weber, care nu a mai intrat in Parlamentul European, pentru ca ALDE nu a trecut pragul electoral, a fost propusa de partidul condus de Calin Popescu Tariceanu pentru functia de Avocat al Poporului.

Tariceanu: Renate Weber, candidatul ALDE pentru functia de Avocat al Poporului

Grupurile parlamentare ale ALDE din Senat si Camera Deputatilor au desemnat-o luni pe Renate Weber drept candidat pentru functia de Avocat al Poporului, a anuntat presedintele formatiunii, Calin Popescu.

Fosta eurodeputata Renate Weber, propusa de ALDE Avocat al Poporului

Fosta eurodeputata Renate Weber este sustinuta de ALDE pentru functia de Avocat al Poporului. Decizia vine in contextul in care opozitia a anuntat deja ca il propune pentru acest post pe fostul senator UDMR Peter Eckstein Kovacs.

RENATE WEBER: Ma onoreaza nominalizarea pentru Avocatul Poporului

Fostul europarlamentar Renate Weber se declara onorata de decizia parlamentarilor ALDE de a o propune drept candidat pentru functia de Avocat al Poporului si spera ca audierea ei sa fie convingatoare, iar rezultatul votului din Parlament sa fie pozitiv.

Renate Weber: Ma onoreaza propunerea de a fi Avocatul Poporului

Fostul europarlamentar, Renate Weber, a declarat la Antena 3 ca se simte onorata sa fie nominalizata la functia de avocat al Poporului. in primul rand sunt onorata. Pentru mine ar fi o intoarcere la incep.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2695 seconds )