Libnet.ro
UNICEF

14:30

Avocatul Poporului. Dan Barna, atac la ALDE: Nu este potrivita

România Liberă România Liberă,
Avocatul Poporului. Dan Barna, atac la ALDE: Nu este potrivita

Presedintele USR, Dan Barna, considera ca Renate Weber nu este potrivita pentru a ocupa pozitia de a. continuă pe România Liberă

DAN BARNA, USR: Renate Weber - avocat al poporului, o situatie dureroasa

Presedintele USR, Dan Barna, considera ca Renate Weber nu este potrivita pentru a ocupa pozitia de avocat al poporului, aratand ca aceasta a acoperit in Parlamentul European problemele din Justitie, in timp ce USR il sustine pe Eckstein Kovacs Peter, care ar avea anvergura morala de a fi credibil in acest rol.

Dan Barna: Sper sa nu ajungem in situatia dureroasa cu Renate Weber ca avocat al poporului

Presedintele USR, Dan Barna, considera ca Renate Weber nu este potrivita pentru a ocupa pozitia de avocat al poporului, aratand ca aceasta a acoperit in Parlamentul European problemele din Justitie, in timp ce.

VIORICA DANCILA: Avocatul Poporului este al celor de la ALDE

Prim-ministrul Viorica Dancila a anuntat, astazi, ca Avocatul Poporului este o functie care revine celor de la ALDE, inca nefiind stabilit numele persoanei.

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu in cazul fetitei din Baia de Arama

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu si a demarat o ancheta urgenta in cazul fetitei din Baia de Arama, adoptata de o familie din SUA. Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu si a demarat o ancheta .

DAN BARNA, USR: Raportul GRECO nu este la dispozitia Guvernului

Presedintele USR, Dan Barna, considera ca cetatenii romani merita sa fie informati despre realitatile prezentate in raportul GRECO si, in acest sens, a cerut Guvernului sa faca public acest document.

DAN BARNA, USR: Raportul GRECO nu este la dispozitia Guvernului

Presedintele USR, Dan Barna, considera ca cetatenii romani merita sa fie informati despre realitatile prezentate in raportul GRECO si, in acest sens, a cerut Guvernului sa faca public acest document.

Digi24: Adevarata miza a comisiei pentru presupusa frauda la alegeri. Dan Barna: E caraghios, dar ar putea sa existe un scop

Presedintele USR, Dan Barna, a comentat la Digi24 declaratia premierului Viorica Dancila, potrivit careia este necesara o comisie parlamentara pentru a ancheta posibile fraude la alegerile europarlamentare din 26 mai. Ideea este ridicola, spune Dan Barna, in conditiile in care guvernul a organizat alegerile, dar poate avea si o miza serioasa.

Avocatul Poporului, ancheta in cazul fetitei din Baia de Arama

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu si a demarat o ancheta urgenta in cazul fetitei ridicate din casa in care a crescut, dupa ce a fost adoptata de o familie din Statele Unite ale Americii.

Avocatul Poporului s-a autosesizat si a demarat ancheta in cazul fetitei din Mehedinti

Avocatul Poporului anunta ca s-a sesizat din oficiu si a dispus o ancheta in cazul fetitei luata cu mascatii din casa in care a crescut, dupa ce a fost adoptata de o familie care locuieste in SUA. Sesizarea vizeaza posibila incalcare a dreptului la viata si integritate si protectia copiilor, relateaza Mediafax.

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu in cazul fetitei luata cu mascatii din casa in care a crescut: S-a demarat o ancheta urgenta

Avocatul Poporului anunta ca s-a sesizat din oficiu in cazul fetitei de 9 ani care a fost ridicata de mascati din casa unde a crescut, la Baia de Arama. intr-un comunicat de presa transmis sambata,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )