Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Capatos a RABUFNIT din nou! Declaratie ACIDA despre Denisa Manelista: Continua incertitudinea. N-ar trebui sa...

B1 B1,
Dan Capatos a RABUFNIT din nou! Declaratie ACIDA despre Denisa Manelista: Continua incertitudinea. N-ar trebui sa...

Prezentatorul Dan Capatos aduce din nou in discutie starea de sanatate a Denisei Manelista si incertitudinea care s-a creat in jurul acestui subiect, potrivit cancan. ro. El a mai dat o. continuă pe B1

Dan Capatos, pagubit de o bona. Asa se intampla cand aduci strain in casa

Dan Capatos se inscrie pe lista vedetelor care au avut de-a lungul vremii probleme cu bonele sau menajerele. Prezentatorul TV a povestit la Antena Stars o experienta neplacuta, cand a fost mintit.

Surse: Sebastian Ghita se pregateste sa fuga din nou, dupa ce a fost eliberat

Au aparut noi scenarii in ceea ce-l priveste pe Sebastian Ghita, imediat dupa ce aceasta a fost eliberat pe cautiune: mai exact, sunt surse care spun ca ar vrea sa fuga din nou. Conform informatiilor.

Premierul Poloniei, declaratie ACIDA: Nu cedam NEBUNIEI elitelor de la Bruxelles

Premierul Poloniei a facut o declaratie cu care i-a uimit pe liderii Europei. El a spus ferm ca Polonia nu va ceda nebuniei elitelor de la Bruxelles, care vor sa impuna obligatia de a primi.

Din nou despre arhiva SIPA

In urma cu exact sapte zile am publicat pe adevarul. ro un comentariu intitulat Tema saptamanii. Un text in care imi exprimam opinia in legatura cu problemele complexe ridicate de arhiva SIPA. Care agita viata cotidiana si mass-media din Romania mai abitir decat eliberarea pe cautiune a lui Sebastian Ghita. O eliberare care s-ar putea sa fie disparitia pe vecie a patronului postului de televiziune Romania tv.

Pacientii cu leziuni cerebrale se pot misca din nou cu puterea mintii

Noile tehnologii isi dovedesc utilitatea si la nivel medical, iar pacientii cu leziuni cerebraleisi pot recapata acum controlul asupra propriului corp printr-o interfata creier-computer. Persoanele care au avut un accident vascular cerebral ajung sa sufere de leziuni cerebrale severe care lepun piedici in desfasurarea activitatilor zilnice. insa o interfata creier-computer le-ar permitepacientilor sa aiba din [].

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )