Libnet.ro
UNICEF

23:45

Reactii dure dupa alegerea lui Cristian Popescu Piedone, condamnat in dosarul Colectiv: Este un actor lipsit de scrupule (VIDEO)

B1 B1,
Reactii dure dupa alegerea lui Cristian Popescu Piedone, condamnat in dosarul Colectiv: Este un actor lipsit de scrupule (VIDEO)

Apar reactii durea dupa realegerea lui Critian Popescu Piedone ca primar al Sectorul 5. Presedintele Asociatiei Colectiv, spune despre noul primar al Sectorului 5 ca este un actor lipsit de scrupule. continuă pe B1

Cristian Popescu Piedone taie in carne vie dupa castigarea Primariei Sectorului 5: Voi, necuratilor, plecati acasa!

Romania a ales inca o data sa sustina coruptia. Cristian Popescu Piedone, condamnat la 8 ani si sase luni de inchisoare cu executare, in dosarul Colectiv, pare sa fie fericitul castigator al Primariei Sectorului 5. Acest rezultat provizoriu, pentru moment, a reiesit dupa numararea a 94% din voturi, potrivit Biroului Electoral Central. De cine a .

Cristian Popescu Piedone, primul mesaj dupa ce a castigat Primaria Sectorului 5: Necuratilor, plecati acasa!

Cristian Popescu Piedone PPU-SL), noul primar al Sectorului 5, a avut un mesaj virulent, intr-o postare pe Facebook, dupa aflarea primelor rezultate la alegerile locale.

ALEGERI LOCALE 2020 Cristian Popescu Piedone, noul primar al sectorului 5

Cristian Popescu Piedone este castigator al Primariei Sectorului 5, dupa numararea a 94% din voturi, conform rezultatelor provizorii centralizate de Biroul Electoral Central.

Cristian Popescu Piedone, condamnat la inchisoare in dosarul Colectiv, a castigat alegerile pentru Primaria Sectorului 5: Cristian Bacanu si-a recunoscut infrangerea

Cristian Popescu Piedone Patridul Puterii Umaniste) a castigat alegerile pentru functia de primar al Sectorului 5 al Capitalei. Contracandidatul sau, Cristian Bacanu PNL-USRPLUS) si-a recunoscut infrangerea,.

Rezultate exit-poll CURS-Avangarde, alegeri locale 2020. Cristian Popescu Piedone, condamnat la inchisoare in dosarul Colectiv, pe punctul de a castiga Primaria Sectorului 5

UPDATE, 27 septembrie, ora 23. 00: Cristian Bacanu, candidatul PNL-USRPLUS, si Cristian Popescu Piedone, de la Partidul Puterii Umaniste, sunt la egalitate, in continuare, in cursa pentru Primaria Sectorului 5,.

Cristian Popescu Piedone a castigat Primaria Sectorului 5!

Cristian Popescu Piedone a castigat Primaria Sectorului 5! Contracandidatul sau si-a recunoscut infrangerea in urma cu putin timp.

Piedone, condamnat in dosarul Colectiv, ales primar: Judecata poporului a decis Cine este Cristian Popescu Piedone

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone - condamnat la opt ani si jumatate de inchisoare in dosarul Colectiv si plecat din functie dupa ce mii de oameni i-au cerut demisia in strada in urma tragediei din clubul Colectiv - comenteaza pe Facebook victoria sa la alegerile locale in urma carora a fost ales primar al sectorului 5, sustinand ca judecata poporului a decis.

Suspiciune de frauda masiva in Sectorul 5, unde Cristian Popescu Piedone, condamnat in dosarul Colectiv, pretinde ca a castigat. Cristian Bacanu (PNL): Vom solicita renumararea voturilor

Cristian Bacanu, candidatul PNL sustinut si de USR-PLUS la Primaria Sectorului 5, a anuntat ca are dovezi ce demonstreaza acte de frauda la alegerile locale de duminica. Liberalul sustine ca la o sectie.

Viceprimarul de la sectorul 2, Dan Cristian Popescu: Nu vor fi probleme la vot

Alegeri locale 2020. Viceprimarul de la sectorul 2, care candideaza acum pentru fotoliul de primar la acelasi sector, Dan Cristian Popescu a votat inca de dimineata si asigura cu nu vor fi probleme la urne.

Eu cu cine votez? Ce proiecte au candidatii la Primaria Sectorului 2: Radu Mihaiu, Dan Cristian Popescu si Neculai Ontanu

In cursa pentru Primaria Sectorului 2 s-au inscris 16 candidati, dar pe primele locuri in sondaje se afla Radu Mihaiu PNL USR-PLUS), actualul viceprimar al Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, care a plecat din PNL si acum candideaza ca independent sustinut de PSD si fostul primar Neculai Ontanu ADER-PPU). Radu Mihaiu promite curatenie in Sector, ca va planta 100. 000 de copaci, va opri toaletarile barbare, va face parcari pentru biciclete, parcari parkride si va amenaja malul lacurilor Colentina. Neculai Ontanu promite taxa zero la gunoi, 10 fantani noi de mare adancime, realizarea a trei pasaje subsupraterane la nivelul trecerilor de cale ferata de pe Sos. Petricani, Sos. Andronache si str. Baicului, 20 de crese noi si locuinte sociale.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )