Libnet.ro
UNICEF

10:30

Dan Dediu si Cristian Mihailescu au fost decorati de presedintele Traian Basescu

Adevărul Adevărul,
Dan Dediu si Cristian Mihailescu au fost decorati de presedintele Traian Basescu

Dan Dediu, rectorul Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti, si regizorul de opera Cristian Mihailescu, alaturi de mai multe personalitati ale vietii culturale romanesti au fost decorate cu Ordinul Meritul Cultural de catre presedintele Traian Basescu. continuă pe Adevărul

Dan Voiculescu cere din nou suspendarea presedintelui Traian Basescu

Dan Voiculescu, aflat in inchisoare, scrie luni pe blogul sau ca actuala majoritate parlamentara trebui sa decida saptamana aceasta suspendarea presedintelui Traian Basescu, altfel istoria va retine complicitatea PSD, UNPR, PC, UDMR la faptele comise de Basescu in deceniul rusinii, referindu-se la cei zece ani de mandat ai acestuia. Daca politicienii nu au reusit sa inteleaga rolul malefic al lui Basescu pana acum, sa o faca, macar in ultimul ceas, afirma Voiculescu.

Presedintele Traian Basescu l-a decorat pe Acxente Leucian, dascalul - sofer pentru elevii scolii din Bulzesti

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a semnat astazi decretul de decorare cu Ordinul Meritul pentru invatamant, pentru Acxente Leucian, invatatorul din Bulzestii de Sus, judetul Hunedoara, care este in acelasi timp si sofer pentru elevii sai de la Scoala primara din sat.

Surse: Iohannis l-ar putea insoti pe presedintele Traian Basescu la Bruxelles, la Consiliul European, din 18-19 decembrie

Presedintele ales, Klaus Iohannis, l-ar putea insoti pe Traian Basescu la Consiliul European, care va avea loc in 18 si 19 decembrie, sustin surse citate de B1 TV.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )