Libnet.ro
UNICEF

17:30

Presedintele Traian Basescu l-a decorat pe Acxente Leucian, dascalul - sofer pentru elevii scolii din Bulzesti

Adevărul Adevărul,
Presedintele Traian Basescu l-a decorat pe Acxente Leucian, dascalul - sofer pentru elevii scolii din Bulzesti

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a semnat astazi decretul de decorare cu Ordinul Meritul pentru invatamant, pentru Acxente Leucian, invatatorul din Bulzestii de Sus, judetul Hunedoara, care este in acelasi timp si sofer pentru elevii sai de la Scoala primara din sat. continuă pe Adevărul

Dan Dediu si Cristian Mihailescu au fost decorati de presedintele Traian Basescu

Dan Dediu, rectorul Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti, si regizorul de opera Cristian Mihailescu, alaturi de mai multe personalitati ale vietii culturale romanesti au fost decorate cu Ordinul Meritul Cultural de catre presedintele Traian Basescu.

Surse: Iohannis l-ar putea insoti pe presedintele Traian Basescu la Bruxelles, la Consiliul European, din 18-19 decembrie

Presedintele ales, Klaus Iohannis, l-ar putea insoti pe Traian Basescu la Consiliul European, care va avea loc in 18 si 19 decembrie, sustin surse citate de B1 TV.

Presedintele Basescu l-a decorat pe Vlad Filat, liderul Partidului Liberal Democrat din R.Moldova

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, un decret de decorare a lui Vlad Filat, presedintele Partidului Liberal Democrat din Republica Moldova, acestuia fiindu-i conferit Ordinul National Serviciul Credincios - in grad de Mare Cruce.

Surse: Traian Basescu ar putea merge cu Klaus Iohannis la viitorul Consiliu European

Presedintele Traian Basescu l-ar putea prezenta pe Klaus Iohannis sefilor europeni, relateaza B1 TV. Potrivit unor surse, Basescu ar putea merge cu presedintele ales la viitorul Consiliu European, ce va avea loc la .

Traian Basescu intr-o interventie telefonica la B1 Tv: Nu a existat in zece ani de mandat nicio interventie a mea in favoarea cuiva

Presedintele Traian Basescu a intervenit telefonic, duminica seara, la emisiunea Actualitatea Romaneasca de la B1 Tv, moderata de Sorina Matei, seful statului afirmand ca in timpul celor zece ani de mandat nu a existat niciodata vreo interventie a sa in favoarea vreunei persoane. Precizarile presedintelui au venit in contextul in care directorul adjunct al Institutului pentru Politici Publice, Adrian Moraru, a declarat in timpul emisiunii ca dupa incheierea mandatului de la Palatul Cotroceni, Traian Basescu va trebui sa raspunda pentru fapte de trafic de influenta.

Barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu a primit trei luni de inchisoare cu suspendare

Adrian Zglobiu, barbatul care, in luna mai, l-a scuipat pe presedintele Traian Basescu, la Constanta, a fost condamnat la trei luni de inchisoare cu suspendare, urmand sa execute 40 de zile de munca in folosul comunitatii, decizia instantei nefiind insa definitiva, potrivit Mediafax.

Traian Basescu a semnat cererea de eliberare din functia de sef al DIICOT a Alinei Bica

Presedintele Traian Basescu a semnat, luni, cererea de eliberare din functia de sef al DIICOT a Alinei Bica. Solicitarea Alinei Bica de eliberare din functia de procuror-sef al DIICOT a fost transmisa de.

Barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu a primit trei luni de inchisoare cu suspendare

Adrian Zglobiu, barbatul care, in luna mai, l-a scuipat pe presedintele Traian Basescu, la Constanta, a fost condamnat la trei luni de inchisoare cu suspendare. El urmeaza sa execute 40 de zile de munca in .

Barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu, condamnat la inchisoare cu suspendare

Barbatul din Constanta care l-a scuipat pe presedintele Traian Basescu, la inceputul verii, a fost condamnat la trei luni de inchisoare cu suspendare si munca in folosul comunitatii, potrivit Digi 24.

Traian Basescu: Nu a existat in zece ani nicio interventie in favoarea cuiva pentru ca numai asa am reusit sa-mi fac treaba (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica seara, in cadrul unei interventii telefonice la emisiunea Actualitatea Romaneasca de pe B1 TV, ca in timpul celor zece ani de mandat de sef al statului nu a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )