Libnet.ro
UNICEF

20:30

Dan Voiculescu cere din nou suspendarea presedintelui Traian Basescu

Hotnews Hotnews,
 Dan Voiculescu cere din nou suspendarea presedintelui Traian Basescu

Dan Voiculescu, aflat in inchisoare, scrie luni pe blogul sau ca actuala majoritate parlamentara trebui sa decida saptamana aceasta suspendarea presedintelui Traian Basescu, altfel istoria va retine complicitatea PSD, UNPR, PC, UDMR la faptele comise de Basescu in deceniul rusinii, referindu-se la cei zece ani de mandat ai acestuia. Daca politicienii nu au reusit sa inteleaga rolul malefic al lui Basescu pana acum, sa o faca, macar in ultimul ceas, afirma Voiculescu. continuă pe Hotnews

Dan Voiculescu nu se lasa. ii cere lui Tariceanu sa-l suspende pe Basescu

Dan Voiculescu scrie din nou de dupa gratii. De aceasta data el cere suspendarea presedintelui Traian Basescu. Nu invoca un motiv anume, dar dorinta lui arzatoare este ca finalul de mandat sa il gaseasca suspendat din functie pe seful statului.

Voiculescu ii cere lui Tariceanu sa-l suspende din nou pe Traian Basescu

Presedintele fondator al PC Dan Voiculescu a postat pe blogul personal un apel catre Calin Popescu Tariceanu, ca sa reia demersurile pentru suspendarea din functie a presedintelui Traian Basescu.

Dan Voiculescu propune suspendarea lui Traian Basescu

Dan Voiculescu, fondatorul Partidului Conservator, sugereaza ca, in timpul ramas pana la terminarea mandatului, Traian Basescu ar trebui suspendat, pentru a nu lasa impresia unei complicitati a unor.

Dan Voiculescu a castigat procesul pe care i l-a intentat Paraschiva Silaghi

Dan Voiculescu a castigat procesul pe care Paraschiva Silaghi i l-a intentat in urma cu aproape doi ani. Silaghi sustinea ca Dan Voiculescu ar fi dat note informative despre ea si a cerut daune morale de 21.

Din nou fara apa calda si caldura in mai multe blocuri din Oradea

Din nou o veste proasta pentru oradeni. Din aceasta dupa amiaza s-a intrerupt furnizarea apei calde si agentului termic pentru incalzire in mai multe zone ale orasului.

RADET s-ar putea trezi din nou cu conturile blocate. Sindicalistii se tem ca bucurestenii ar putea sa ramana fara apa calda si caldura

RADET are datorii uriase catre producatorul de energie termica ELCEN, de 3,2 miliarde lei, iar sindicalistii se tem ca societatea s-ar putea trezi din nou cu conturile blocate, in proportie de 100%, de la 1 decembrie 2014, iar bucurestenii ar putea sa ramana fara apa calda si caldura. In octombrie, bucurestenii au ramas cateva zile fara apa calda din cauza acestor datorii. Sindicatul Liber Independent din RADET spune ca aceste datorii uriase s-au acumulat si din cauza Primariei Capitalei care nu a platit subventia pentru perioada februarie - octombrie 2014 - 226 milioane lei, dar si datorii mai vechi, de aproape un miliard lei.

Income Magazine: Romania primeste din nou bani pentru drumuri, de la UE

Vesti bune din infrastructura. Primim din nou bani pentru drumuri, mana cereasca am putea spune. Comisia Europeana a deci sa suplimenteze fondurile alocate Romaniei pentru constructia de autostrazi cu.

IPP cere Guvernului sa urgenteze revizuirea Programelor Operationale in linia cerintelor Comisiei Europene pentru a nu rata din nou un an de finantare din exercitiul 2014 - 2020

Institutul pentru Politici Publice IPP) cere Guvernului si partidelor de guvernare sa treaca de socul pierderii alegerilor prezidentiale de catre candidatul pe care l-au sustinut si sa urgenteze finalizarea celor 8 Programe Operationale care vor aduce in Romania 30,7 miliarde Euro, reprezentand fondurile europene structurale si de investitii aferente exercitiului financiar 2014 - 2020.

VIDEO Metz - PSG 2-3/ Din nou pe prima pozitie

PSG a revenit, provizoriu, pe prima pozitie din Ligue 1 dupa ce a castigat cu 3-2 cu terenul celor de la Metz etapa cu numarul XIV). Formatia pregatita de Laurent Blanc a acumulat 30 de puncte, cu doua mai multe decat Olympique Marseille un meci mai putin disputat).

UE va putea din nou sa exporte bovine vii in Rusia

Tarile membre ale Uniunii Europene vor putea relua exporturile de bovine vii spre Rusia, dupa ce aceasta tara a ridicat un embargou introdus in 2012, iar unele din statele membre UE vor putea sa reia si exporturile de produse derivate de pe urma procesarii bovinelor, interzise in luna octombrie, a anuntat vineri Ministerul francez al Agriculturii, transmite AFP.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )