Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Diaconescu incearca din nou sa aduca OTV Italia in Romania.

România Liberă România Liberă,
Dan Diaconescu incearca din nou sa aduca OTV Italia in Romania.

Dan Diaconescu a transmis Consiliului National al Audiovizualului CNA) o noua solicitare in care sustine ca detine o autorizatie de difuzare prin satelit de programe de televiziune ale societatii OTV SRL, eliberata de autoritatea in telecomunicatii din Italia AGCOM), relateaza Mediafax. CNA a discutat, in sedinta de joi, despre faptul ca reprezentantii societatii OTV SRL din Italia au transmis Consiliului o notificare. Citeste si: CNA: Dan Diaconescu nu a platit niciuna din amenzile din . continuă pe România Liberă

Dan Diaconescu incearca din nou sa transmita OTV in Romania.

Dan Diaconescu a transmis Consiliului National al Audiovizualului CNA) o noua solicitare in care sustine ca detine o autorizatie de difuzare prin satelit de programe de televiziune ale societatii OTV SRL, eliberata de autoritatea in telecomunicatii din Italia AGCOM), relateaza Mediafax. CNA a discutat, in sedinta de joi, despre faptul ca reprezentantii societatii OTV SRL din Italia au transmis Consiliului o notificare. Citeste si: CNA: Dan Diaconescu nu a platit niciuna din amenzile din .

Serviciul 112 a dat din nou gres. Autoritatile s-au chinuit cateva ore sa gaseasca doua persoane care s-au ratacit pe un camp

Serviciul 112 a dat din nou gres, de data aceasta in Constanta. Autoritatile s-au chinuit cateva ore sa dea de urma a doua persoane care s-au ratacit in nameti, intre localitatile Corbu si Sacele.

Tortionarul Visinescu, din nou in fata magistratilor.

Alexandru Visinescu vine din nou in fata magistratilor. El trebuie sa se prezinte la primul termen in dosarul deschis la cererea Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii, in care vrea sa fie contestata calitatea de colaborator al Securitatii, informeaza Digi 24. Sesizarea va fi judecata de magistratii Curtii de Apel Bucuresti. Pe de alta parte, Alexandru Visinescu este urmarit penal pentru genocid. Procurorii sustin ca in perioada 1956-1963, cand a condus Penitenciarul .

Furnizorii de energie vor, din nou, contracte directe

Furnizorii de energie cer, din nou, reintroducerea contractelor bilaterale directe pentru tranzactionarea energiei si modificarea in consecinta a legii din domeniu.

Premierul se intalneste din nou cu delegatia FMI. Basescu va semna scrisoarea cu Fondul daca accizele la carburanti nu sunt parte a intelegerii (surse)

Premierul Victor Ponta se intalneste din nou luni cu membrii delegatiei comune a Fondului Monetar International FMI), Bancii Mondiale BM) si Comisiei Europene, dupa cum a anuntat duminica intr-o declaratie de presa. Presedintele Traian Basescu va semna scrisoarea cu FMI daca acciza de 7 eurocenti la benzina nu va fi specificata in document, iar acciza la motorina va fi amanata cel putin 3 luni, au spus surse citate de Mediafax.

Rusia a extins din nou coridorul valutar

Banca centrala a Rusiei a extins vineri, din nou, coridorul de tranzactionare a rublei fata de euro/dolar, ca urmare a deprecierii monedei nationale pana la niveluri minime record.

Miley Cyrus socheaza din nou: Pictorial incendiar cu cantareata topless alaturi de doi barbati intr-un pat

Miley Cyrus continua sa-si socheze fanii cu sedinte foto din ce in ce mai picante. Dupa ce a aparut nud intr-un pictorial pentru W Magazine, cantareata de 21 de ani publica acum o fotografie in care apare.

Sondaj CSOP: Traian Basescu, din nou locomotiva electorala

Presedintele Traian Basescu are cei mai multi simpatizanti din zona celor nemultumiti de guvernarea USL. Informatiile apar in cea de-a doua parte a sondajului CSOP, comandat de B1 TV si Evenimentul Zilei. Mai.

Sondaj CSOP: Traian Basescu, din nou locomotiva electorala (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu are cei mai multi simpatizanti din zona celor nemultumiti de guvernarea USL. Informatiile apar in cea de-a doua parte a sondajului CSOP, comandat de B1 TV si Evenimentul Zilei. Mai.

Fostul star al natatiei mondiale Ian Thorpe a fost internat din nou, pentru depresie, dupa ce a fost a fost descoperit ratacind pe strazile din Sydney

Fosta vedeta a natatiei mondiale, australianul Ian Thorpe, depresiv dupa sfarsitul exceptionalei sale cariere, a fost internat dupa ce a fost descoperit ratacind pe strazile din Sydney, sub influenta medicamentelor, scrie AFP.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2764 seconds )