Libnet.ro
UNICEF

19:30

Sondaj CSOP: Traian Basescu, din nou locomotiva electorala

B1 B1,
Sondaj CSOP: Traian Basescu, din nou locomotiva electorala

Presedintele Traian Basescu are cei mai multi simpatizanti din zona celor nemultumiti de guvernarea USL. Informatiile apar in cea de-a doua parte a sondajului CSOP, comandat de B1 TV si Evenimentul Zilei. Mai. continuă pe B1

Sondaj CSOP: Traian Basescu, din nou locomotiva electorala (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu are cei mai multi simpatizanti din zona celor nemultumiti de guvernarea USL. Informatiile apar in cea de-a doua parte a sondajului CSOP, comandat de B1 TV si Evenimentul Zilei. Mai.

Politic Show: Sondaj de opinie CSOP. Traian Basescu, din nou locomotiva electorala; Pe cine vrea PSD sa promoveze in postul de comisar european; Romania premierilor: Care a fost cel mai bun prim-ministru al Romaniei

Grupul PPDD de la Senat s-a desfiintat oficial. Iovescu: Haideti sa spunem Tatal Nostru. Antonescu: Suntem la demisii, nu la rugaciuni. Daniel Funeriu: Basescu e cel mai bun premier pe care Romania nu l-a avut. Inca. Daniel Funeriu, 42 de ani, fost ministru al Educatiei si fost.

Presedintele Traian Basescu se intalneste, din nou, cu delegatia FMI, CE si BM

Presedintele Traian Basescu primeste astazi, de la ora 18,00, la Palatul Cotroceni, delegatia comuna a Fondului Monetar International FMI), Comisiei Europene CE) si Bancii Mondiale BM), anunta Administratia Prezidentiala.

Traian Basescu a transmis din nou, la intalnirea cu delegatia FMI, ca nu sustine introducerea accizei suplimentare la benzina si motorina

Presedintele Traian Basescu a primit duminica, la Palatul Cotroceni, delegatia comuna a Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, seful statului transmitand ca nu sustine introducerea unei accize suplimentare pentru benzina si motorina, deoarece nu o considera necesara. In plus, seful statului s-a aratat nemultumit de faptul ca stocul arieratelor societatilor de stat nu a scazut conform intelegerii dintre Guvern si institutiile financiare internationale.

Premierul se intalneste din nou cu delegatia FMI. Basescu va semna scrisoarea cu Fondul daca accizele la carburanti nu sunt parte a intelegerii (surse)

Premierul Victor Ponta se intalneste din nou luni cu membrii delegatiei comune a Fondului Monetar International FMI), Bancii Mondiale BM) si Comisiei Europene, dupa cum a anuntat duminica intr-o declaratie de presa. Presedintele Traian Basescu va semna scrisoarea cu FMI daca acciza de 7 eurocenti la benzina nu va fi specificata in document, iar acciza la motorina va fi amanata cel putin 3 luni, au spus surse citate de Mediafax.

Traian Basescu nu a avut nicio intalnire la nivel inalt in Germania, cu exceptia unei intrevederi scurte cu presedintele tarii

Traian Basescu nu a avut nicio intalnire la nivel inalt in Germania, cu exceptia unei intrevederi scurte cu presedintele tarii. Angela Merkel, sustinatoare a presedintelui Traian Basescu in timpul ultimei.

Deutsche Welle despre vizita presedintelui Traian Basescu la Berlin: Poate ca pur si simplu n-are nimeni timp de el

Intr-un moment in care presedintele si cancelarul german au alte prioritati oficiale, presedintele Romaniei, Traian Basescu, face o vizita de lucru la Berlin si Munchen. E o vizita lipsita de fastul si importanta oficiala care insotesc de obicei vizitele in strainatate ale unui presedinte de stat. Editia online a Deutsche Welle scrie vineri ca presedintele roman Traian Basescu nu are insa nici un fel de intalniri politice la Berlin. Poate ca, pur si simplu, nimeni nu are timp de el, in aceasta zi aglomerata, in care sunt la Berlin ministrul de externe american John Kerry, premierul polonez Donald Tusk si comisarul european Laszlo Andor.

Mesajul lui Traian Basescu pentru noii judecatori: Daca voi ajunge in instanta, amintiti-va ca nimeni nu e mai presus de lege

Presedintele Traian Basescu a incheiat cu lacrimi in ochi, marti, discursul de la intalnirea cu absolventii INM, spunandu-le acestora: Daca vreodata voi ajunge in instanta in care dumneavoastra lucrati,.

VIDEO Traian Basescu, catre tinerii magistrati: Politicul exercita o presiune formidabila asupra justitiei. Daca vreodata voi ajunge in fata dvs, sa va aduceti aminte ca nimeni nu e mai presus de lege

Traian Basescu s-a intalnit marti cu noii absolventi ai Institutului National al Magistraturii, carora le-a atras atentia ca asupra justitiei a inceput sa se exercite o presiune formidabila din partea politicului si le-a cerut ca, daca va ajunge vreodata in fata lor, sa nu uite ca nimeni nu e mai presus de lege.

Ponta: Este evident ca presedintele Traian Basescu nu are curajul sa il demita pe Opris

Liderii USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, au sustinut o declaratie de presa comuna, in care au discutat despre refuzul presedintelui Traian Basescu de a-l demite pe seful STSdar si despre alegerile.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )