Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dan Diaconescu: OTV incepe sa emita marti, 15 octombrie, dar deocamdata pentru publicul din Italia si printr-un semnal de promo pentru cablistii din Romania

Hotnews Hotnews,
 Dan Diaconescu: OTV incepe sa emita marti, 15 octombrie, dar deocamdata pentru publicul din Italia si printr-un semnal de promo pentru cablistii din Romania

Dan Diaconescu sustine ca OTV va incepe sa emita marti 15 octombrie, folosind o frecventa digitala terestra din Italia, respectiv ridicand la satelit o bucla de promo accesibila pentru cablistii din Romania. Diaconescu a declarat pentru HotNews. ro ca frecventa e cea folosita pina acum de televiziunea Romit TV, desi un oficial al acestui post declarase pentru corespondentul HotNews. ro la Roma ca televiziunea lui Dan Diaconescu nu va emite de pe frecventa Romit TV. continuă pe Hotnews

OTV va emite de la Vatican din 15 octombrie. Diaconescu: Ponta nu o sa aiba nicio sansa ma bruieze acolo

OTV va emite din nou, de aceasta data, de la Vatican. Dan Diaconescu, patronul postului, a declarat ca pregatirile pentru relansare sunt pe ultima suta de metri si ca este gata sa dea drumul televiziunii in.

Mare sarbatoare pentru musulmani. Marti incepe Kurban Bayramul si tine patru zile

Musulmanii celebreaza incepand de marti, 15 octombrie, una dintre cele mai importante sarbatori religioase din calendarul islamic - Kurban Bayram Sarbatoarea Sacrificiului). Conform Calendarului Islamic Luna Zilhicce, bairamul tine timp de patru zile. Slujba de Kurban Bayram va fi oficiata la ora 8. 03, in lacasurile de cult musulman.

Liviu Neagu, PPDD: Dan Diaconescu va candida la europarlamentare si prezidentiale, in 2014

Secretarul general al PPDD, Liviu Neagu, a anuntat, ieri, ca fondatorul partidului, Dan Diaconescu, va ocupa primul loc pe lista formatiunii pentru alegerile europarlamentare din 2014 si, cu siguranta, va candida si la alegerile prezidentiale de anul viitor, informeaza sursele de presa.

Dan Diaconescu se inscrie in cursa pentru prezidentiale. Cum vrea PPDD sa stranga banii de campanie

Fondatorul PPDD, Dan Diaconescu, va ocupa primul loc pe lista formatiunii la alegerile europarlamentare din 2014 si, cu siguranta, va candida si la alegerile prezidentiale din 2014, a anuntat sambata secretarul general al formatiunii, Liviu Neagu.

Dan Diaconescu, primul loc pe lista PPDD la europarlamentare si candidat la prezidentiale

Fondatorul PPDS, Dan Diaconescu, va ocupa primul loc pe lista formatiunii pentru alegerile europarlamentare din 2014 si va candida si la alegerile prezidentiale de anul viitor, a anuntat sambata secretarul.

Dan Diaconescu, primul loc pe lista PPDD la europarlamentare si candidat la prezidentiale.

Secretarul general al PPDD, Liviu Neagu, a anuntat, sambata, ca fondatorul partidului, Dan Diaconescu, va ocupa primul loc pe lista formatiunii pentru alegerile europarlamentare din 2014 si, cu siguranta, va candida si la alegerile prezidentiale de anul viitor, informeaza Mediafax. Liviu Neagu a sustinut, intr-o conferinta de presa la Cluj-Napoca, ca PPDD ar putea obtine 20% din voturile pentru Parlamentul European. Citeste si: PPDD va cere in instanta parlamentarilor plecati din partid cate .

Avril Lavigne si Chad Kroeger vor lansa clipul piesei Let Me Go pe 15 octombrie! Vezi aici un scurt teaser!

Duetul celor doi soti, inclus pe cel de-al cincilea album al lui Avril Lavigne, va fi de maine un single cu acte in regula care va beneficia de un clip oficial. Let Me Go a fost dezvaluit publicului pe sapte octombrie si iata ca la aproximativ o saptamana diferenta fanii celor doi artisti se vor .

Lumanari pentru ingeri. Marti seara sunt comemorati copiii disparuti

Ziua Internationala a Comemorarii Bebelusilor si a Copiilor este marcata marti, 15 octombrie, ora 19. 00, in parcarea spitalului privat ISIS, pe str. Mircea cel Batran nr. 102 langa Universitatea Maritima Constanta).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3024 seconds )