Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Negru, anunt exploziv pentru cei care vor sa vina la Revelionul din Bucuresti: Eu nu o sa fiu acolo!

Antena3 Antena3,
 Dan Negru, anunt exploziv pentru cei care vor sa vina la Revelionul din Bucuresti: Eu nu o sa fiu acolo!

Vedeta Antenei 1 Dan Negru are parte de o surpriza neplacuta. Mai degraba de o gluma proasta facuta de cineva pe Facebook, care a creat un eveniment fals privind organizarea unui Revelion pe 31 decembrie, de la. continuă pe Antena3

Tariceanu: Slava Domnului ca in tara asta mai exista si oameni cu scaun la cap si nu sa faca toti ceea ce cere Coruptia ucide sau nu ucide. Depinde pe cine ucide, ca coruptia poate sa ucida chiar pe cei care striga sloganurile astea

Intrebat cum comenteaza solicitarea comunitatii de facebook Coruptia ucide privind organizarea de anticipate, Calin Popescu Tariceanu a spus duminica la RTV, potrivit Agerpres: Slava Domnului ca in tara asta mai exista si oameni cu scaun la cap si nu sa faca toti ceea ce cere Coruptia ucide sau nu ucide. Depinde pe cine ucide, ca coruptia poate sa ucida chiar pe cei care striga sloganurile astea si care sigur ca gasesc tot felul de formule teribiliste, pe care oamenii care au o minima experienta politica si cunosc regulile democratiei, nu le iau in seama.

Statul ar trebui sa sprijine mai mult firmele care vor sa faca afaceri in afara tarii

Autoritatile statului ar trebui sa faca mai mult ca sa sprijine firmele care vor sa faca afaceri in afara granitelor tarii, inclusiv pe partea de marketing si diplomatie, a declarat, ieri, Cristian Secosan, director general al companiei de inginerie, proiectare si constructii energetice Romelectro.

Guvernul vrea inchisoare pentru patronii care nu platesc contributiile sociale ale angajatilor si alte impozite

Ministerul Finantelor a publicat un proiect de Ordonanta de Urgenta care prevede inchisoarea de la unu la sase ani pentru angajatorii care nu platesc la timp impozitele si contributiile.

Amenda pentru cei care injura pe Facebook. Politia din Iasi sanctioneaza deja jignirile de pe reteaua sociala

Judecatorii din Iasi au confirmat, recent, o sanctiune contraventionala data de Politie unui tanar care, pe Facebook, a adresat injurii unei alte persoane.

Optimizarea SEO in 2018. 12 factori esentiali care vor conta in clasificare

SEO este un domeniu in continua schimbare si care nu se opreste din evolutie. Cele mai bune practici din cursul acestui an ar putea sa nu mai fie valabile in 2018. Este foarte important sa fii la curent cu schimbarea zilnica a algoritmilor Google, cu toate actualizarile majore si minore iar pentru a-ti face vizibila afacerea trebuie sa iei in considerare 12 factori esentiali.

Guvernul a aprobat lista unitatilor scolare care vor primi suport alimentar

Guvernul a aprobat in sedinta de astazi lista celor 50 de unitati de invatamant preuniversitar de stat in care se aplica, in anul scolar 2017-2018, Programul-pilot de acordare a unui suport alimentar pentru prescolari si elevi, precum si fondurile necesare finantarii programului.

Guvernul vrea inchisoare pentru patronii care nu platesc contributiile sociale pentru angajati si alte impozite (proiect)

Patronii si administratorii de firme care nu vor plati la stat contributiile sociale pentru salariile agajatilor sau alte impozite ar urma sa fie pedepsiti cu inchisoarea, potrivit unui proiect de ordonanta de urgenta emis, joi, de Ministerul Finantelor Publice MFP).

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2002 seconds )