Libnet.ro
UNICEF

19:15

Dan Negru ataca, dupa imbolnavirea Andreei Esca. Ce a spus despre Pro TV

Playtech Playtech,
Dan Negru ataca, dupa imbolnavirea Andreei Esca. Ce a spus despre Pro TV

Dan Negru taxeaza concurenta! Dupa ce Andreea Esca a fost confirmata pozitiv cu noul coronavirus, prezentatorul TV a postat un mesaj pe retelele sociale in care face comparatie intre postul de pe Pache Protopopescu si Antena 1. Acesta acuza ca in timp ce o tabara a ales calea transparentei si a scos in fata vedetele . continuă pe Playtech

Fata Andreei Esca, de urgenta la doctor. Cine a insotit-o pe Alexia Eram, dupa imbolnavirea parintilor

In aceasta perioada eswte bine sa ne protejam si, in acelasi timp, doar ca masura de precautie, sa vizitam din cand in cand un doctor. Se pare ca asa a facut si fiica Andreei Esca, alaturi de iubitul ei Mario Fresh. Fata Andreei Esca, de urgenta la doctor in plin scandal si zvonuri, cum ca .

Mesajul postat de fata Andreei Esca dupa imbolnavirea parintilor. Ce a scris Alexia Eram este de necrezut

Vestea ca indragita prezentatoare Andreea Esca si sotul ei, Alexandre Eram, ar fi fost diagnosticati cu noul coronavirus a cazut ca un traznet in Romania. Pana in prezent, nimeni din familie nu a comentat situatia lor, nici macar fiica celor doi, Alexia Eram, care se comporta ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. Ce .

Alexandre Eram, sotul Andreei Esca, in stare grava la Terapie Intensiva. A luat si el COVID-19. La ce spital se afla cei doi

Sotul Andreei Esca, Alexandre Eram, 5o de ani , se afla si el internat la aceeasi unitate medicala unde a fost internata si sotia lui. Acestia sunt internati la spitalul Monza din Capitala, la sectia de Terapie Intensiva. Alexandre Eram, sotul Andreei Esca, in stare grava la Terapie Intensiva. A luat si el COVID-19. La .

Cine este Alexandre Eram, sotul Andreei Esca. Cu ce se ocupa barbatul

Andreea Esca, prezentaoarea de la PRO TV, are una dintre cele mai trainice casnicii. Este impreuna de mult timp cu sotul ei, pe nume Alexandre Eram, si au facut doi copii: Alexia si Aris. Cine este Alexandre Eram, sotul Andreei Esca Se pare ca nici macar faptul ca el era de alta nationalitate sau ca .

Dan Negru, atacat cu pietre in Centrul Vechi. Ce a facut vedeta de la Antena 1, inainte de asta

De cele mai multe ori, atunci cand esti o persoana publica, esti expus atat unor situatii, uneori neplacute, adr si in fata oamenilor care, nu de putine ori, din varii motive, pot deveni recalcitranti si chiar violenti. Dan Negru, atacat cu pietre in Centrul Vechi Despre Dan Negru s-a scris si se va mai scrie, .

10 ani de la moartea Madalinei Manole. Dan Negru, mesaj violent: Noi suntem criminalii

Adio si ramas bun, Madalina Manole! Fie ca de azi inainte sa canti pentru ingeri, intr-o lume perfecta, erau mesajele tuturor cunoscutilor Madalinei Manole din urma cu 10 ani. De atunci, cantareata este amintita de prieteni an de an. Unul dintre cei care lasa un mesaj pe 14 iulie in amintirea sa, pe retelele de .

Dan Negru, la 10 ani de la moartea Madalinei Manole: Noi suntem criminalii Madalinei. Noi toti, asasinii ei!

Dan Negru a scris un mesaj pe retelele de socializare, la zece ani de la moartea Madalinei Manole. Prezentatorul TV acuza.

Dan Negru, atacat cu pietre in centrul Capitalei. Cum a scapat prezentatorul de asaltul furibund (VIDEO)

Dan Negru a trait momente pe care nu le credea posibile, chiar in Centrul Vechi al Capitalei. Vedeta a iesit sa ia pranzul cu un prieten jurnalist, venit din Istanbul, cand au fost atacati cu pietre de o de.

Cine este Alexandre Eram, sotul Andreei Esca

Andreea Esca, prezentatoarea de la PRO TV, are una dintre cele mai trainice casnicii. Sotul sau, Alexandre Eram, este un afacerist strain, stabilit de mai bine de aproape 30 de ani in.

Ce s-a intamplat la Stirile PRO TV, dupa ce Andreea Esca a fost diagnosticata cu coronavirus. Cine a aparut pe post

Conform informatiilor CanCan, Andreea Esca ar fi confirmata pozitiv cu COVID-19, iar in aceste momente ar fi deja internata in spital. Vedeta PRO TV ar fi venit in contact cu virusul la petrecerea de inaugurare a Hotelului Novum by the Sea, eveniment controversat. CTP: Daca se confirma ca e bolnava, poate fi o lectie pentru .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2551 seconds )