Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Negru, FILMARE SOCANTA in China: Se mananca tot ce misca mai putin omul. Eu am luat un SARPE PRAJIT la mai putin de un dolar (VIDEO)

B1 B1,
Dan Negru, FILMARE SOCANTA in China: Se mananca tot ce misca mai putin omul. Eu am luat un SARPE PRAJIT la mai putin de un dolar (VIDEO)

Dan Negru este una dintre nenumaratele celebritati care, atrase de magia Orientului, a fost de mai multe ori in China. in urma cu cateva zile, pe fondul crizei mondiale a coronavirusului, Dan Negru a postat un. continuă pe B1

Dan Negru, in China. Ce l-a speriat cel mai tare pe jurnalistul de la Antena 1

Expeditiile in China sperie pe toata lumea in prezent, cel putin daca acestea s-au desfasurat in decembrie, cand au fost raportate primele cazuri de imbolnavire cu coronavirus. Dan Negru nu se incadreaza, vizitand imperiul in urma cu sapte luni. Cu toate acestea, si-a putut face o impresie despre loc. Ce l-a speriat cel mai tare? .

Dan Negru, in ziua eliminarii Simonei Halep de la Australian Open: Noi inca nu faceam Rascoala din 1907!

In ziua in care Simona Halep, numarul trei mondial, a disputat meciul din semifinalele turneului Australian Open, Dan Negru sesizeaza pe Facebook o realitate stiuta de putini romani, insa care spune multe despre societatea noastra.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )